""
""

KK Borac uoči priprema–Čačani traže zamene za prošlogodišnje junake

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.08.16. | 16:11

Avramović u Varezeu, Mićović u Igokei, a Stevanović u Dinamiku. Traže se zamene

Košarkaši Borca u večernjim satima započinju pripreme za novu sezonu. Treneru Čačana, Rašku Bojiću na prvoj prozivci javiljaju se Marko Radonjić, Uroš Čarapić, Stefan Mitrović, Matija Popović, Lazar Marković, Draško Radović, Ivan Gavrilović i Nemanja Mišković. Zbog povrede na prvoj prozivci neće biti Nikole Bojovića.

Izabrane vesti

Borac je minule sezone igrao Superligu pa su dobri rezultati kluba uticali da ekipu napuste ponajbolji igrači. Aleksa Avramović karijeru nastavlja u čuvenom italijanskom Varezeu. Andrea Stevanović je umesto u Partizanu završio u Dinamiku, a Strahinja Mićović karijeru nastavlja u Igokei iz Laktaša.
Večeras  na prozivci očekujemo naše bivše igrače Filipa Dumića, Miloša Jankovića i Mladena Pantića”, kaže za Mozzart Sport direktor kluba Marko Ivanović i dodaje po neku i na temu planova za popune i osveženja igračkog kadra.
Pregovori su u toku sa jednim plejmejkerom i jednom četvorkom. Takođe, šansu će dobiti mlađi igrači”, priča Ivanović i nagoveštava kakve će to Borac protivnike imati dok šteluje i podešava šut za predstojeću sezonu.
Igraćemo Kup Kopaonika od 21. do 23. avgusta sa Partizanom, Okk Beogradom…U septembru sparingujemo sa Temišvarom na Zlatiboru. U Čačku 17. i 18. gostuju Mega, FMP i Igokea. To je u ovom trenutku izvesno”, zaključio je Marko Ivanović.

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Raško BojićMarko IvanovićKK Borac ČačakAleksa Avramović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara