Zagrljaj Petrovića i Obradovića (@BC Partizan TV/printscreen)
Zagrljaj Petrovića i Obradovića (@BC Partizan TV/printscreen)

Košarkaški spektakl u Zagrebu, Željko Obradović na klupi reprezentacije Evrope

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.01.24. | 21:23

Trener Partizan Mozzart Beta biće deo utakmice u čast Dražena Petrovića

Nedavni duel Cibone i Partizan Mozzart Beta igran u Zagrebu u okviru ABA lige obeležen je srdačnim pozdravom dvojice trenera, Aleksandra Petrovića i Željka Obradovića, kao i ovacijama koje je Obradović dobio od navijača hrvatskog kluba.

Gostujući u podkastu ABA lige, Petrović se osvrnuo na zagrljaj sa kolegom iz Beograda, pre svega dugogodišnjim prijateljem, ali i otkrio vest da će uskoro u Zagrebu, pretpostavićemo baš u Draženovom domu, biti organizovan košarkaški spektakl u čast njegovog brata Dražena Petrovića, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći leta 1993.

Izabrane vesti

"Upečatljiva je ta slika nas dvojice. Željko mi je rekao nešto što me je dirnulo, uradio je nešto što me je porodično dirnulo, a osim toga nas dvojica se jako poštujemo. Mogu da vam dam jednu ekskluzivu, mogu da počnem da otkrivam... Početkom februara u Zagrebu ćemo imati pres konferenciju povodom utakmice u Draženovu čast. Osnova je reprezentacija Hrvatske protiv reprezentacije Evrope, a nju će voditi najtrofejniji evropski trener. Ta utakmica će biti 5. septembra u Zagrebu", najavio je Aco Petrović.

Nema sumnje da će se na parketu i oko njega naći velika košarkaška imena.


tagovi

KK PartizanŽeljko ObradovićAco PetrovićCibonaABA liga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara