Leo Vesterman (©Starsport)
Leo Vesterman (©Starsport)

Leo Vesterman u Cedeviti Olimpiji umesto Justusa Holaca

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.08.23. | 17:23

Mladi Nemac se seli u Anadolu Efes

Stigao je letos kao jedno od najvećih pojačanja u Ljubljanu, ali pre nego što je odigrao ijedan meč, Justus Holac će napustiti Cedevitu Olimpiju. On se seli u Anadolu Efes, a u ekipi Simonea Pjaniđanija će ga zameniti dobro poznato lice na našim prostorima, bivši košarkaš Partizana Leo Vesterman, prenosi Aris Barkas sa Eurohoops-a.

Iskusni francuski košarkaš se tako vraća na Jadran, gde je od 2012. do 2014. sa crno-belima osvojio dve titule u Srbiji, kao i ABA ligu. Zajedno sa Žofrijem Lovernjom je postao jedan od ljubimaca navijača, a sada će u Beogradu gostovati kao košarkaš šampiona Slovenije.

Izabrane vesti

Vesterman je posle Partizana nastupao za Limož, Žalgiris, CSKA iz Moskve, Fenerbahče, Barselonu, Monako i minule sezone za španski Obradoiro. U ACB ligi je beležio 6,7 poena, 3,6 asistencija i 2,4 skoka po nastupu.

Kada je u pitanju mladi Holac, on će u Istanbulu zameniti povređenog Doguša Ozdemiroglua, koji je pokidao prednji ukršteni ligament. Ipak, pre nego što se stavi na raspolaganje treneru Erdemu Džanu, talentovani plejmejker će braniti boje Nemačke na predstojećem Svetskom prvenstvu.


tagovi

Cedevita OlimpijaLeo VestermanAnadolu EfesJustus Holac

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara