Marko Cvetković (©MN Press)
Marko Cvetković (©MN Press)

Marko Barać otišao iz Igokee, menja ga Nišlija Marko Cvetković

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.06.22. | 11:03

Klub doveo i mladog Dušana Tanaskovića

Mladi stručnjak Marko Barać napustio je poziciju asistenta u stručnom štabu Igokee, a na njegovo mesto stiže Marko Cvetković (45).

Klub iz Laktaša se zahvalio Baraću na izuzetnoj saradnji i dokazanoj privrženosti i poželeo mu mnogo uspeha u daljoj karijeri.

Izabrane vesti

Od naredne sezone pomoćnik Draganu Bajiću biće Cvetković, koji je tokom poslednje dve godine vodio Napredak Junior.

Nekada jedan od najboljih niških košarkaša trenersku karijeru je počeo u Konstantinu, klubu u kom je otišao u igračku penziju. Prvo je pomagao Bošku Đokiću, a vrlo brzo dobio priliku da samostalno vodi.

Radio je i u slovačkoj Handlovi, a bio je i pomoćni trener u mlađim kategorijama reprezentacije Srbije. Sada je sa Igokeom potpisao ugovor na dve godine.

U isto vreme klub iz Laktaša radi i na sklapanju tima za narednu sezonu. Igokea je produžila ugovore sa Nikolom Tanaskovićem, Stefanom Đorđevićem i Džejmsom Robinsonom. Voler je još u toku sezone produžio vernost, a novo ime u redovima Igokee je Dušan Tanasković. Mladi centar koji je tokom karijere igrao za Partizan, Mladost iz Zemuna i OKK Dunav, potpisao je trogodišnji ugovor sa klubom.


tagovi

Marko CvetkovićIgokeaNikola TanaskovićDušan Tanasković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara