Komentari na vest

Mijailović otkriva: Cilj je trogodišnja B licenca 2025. godine

Č

Čudilo

pre 11 dana

Evroliga nije delila A licence ni kad je Partizan bio redovan i igrao Fajnal For (a to je bilo pre 14 godina i to je po meni presudilo Partizanovim narednim sezonama!!!), pa neće ni sad. Mi smo se zbog tog takmičenja ujedinili sa skoro svim ex-Yu zemljama u vidu ABA lige slabeći svoja nacionalna takmičenja. Dva mesta imamo samo zahvaljujući braći Rusima koji su suspendovani, a nesumnjivo imaju veći kapital od nas. Od svega imamo samo tradiciju i najveću gledanost, što i nije više suština Evrolige...
P

Preža

pre 10 dana

Rusi nam nisu braća, 90' godina su naoružavali Hrvate a ne nas. Zato ne mlatite više sa tim Rusima.
G

Grobar 007

pre 11 dana

Loša selekcija igrača nas je koštala znatno boljeg plasmana. Oba novopridošla centra, Jaramaz, Trifunović, Anđušić, (Smit se znatno popravio), Ponitka nisu igrači za velike utakmice. Ako se doda da su posle povreda Panter, Smailagić i Avramović daleko od prošlogodišnje forme, onda je i ovakav plasman solidan.
P

Plati porez...

pre 11 dana

KAD OD LIMARA PREKO NOCI I STRANKE POSTANES TAJKUN,ONDA ZNAS KAKVA NAM JE DRZAVA🤦
P

Prknpoo

pre 11 dana

Ili sa navijacke tribine u biznis vode... Preko noci iz air max u biznis price i to teske na desetine milki evrova.
0

0211

pre 11 dana

Meni ovo potenciranje da su izgubili 7-8 utakmice sa kos razlike je van svake pameti... toliko se to namece, gura, naglasava. Kao, ej izgubili smo ali nismo ono izgubili izgubili nego zamisli jedan kos nas delio od pobede, znaci to nije izgubljeno to je ono, MOGLI smo. I to se tako potencira, hvale se time. Slicno ono kada slavili 1-1 sa Realom.
I

Ibibuhu

pre 11 dana

Ma kad je Paćo Travel u pitanju može sve! Zvezda izgubila 100 utakmica na jednu loptu, and so what? Ali oni žele da kažu stativa!!! Eh...jbg
B

Bacene pare

pre 11 dana

Hoce li preposteni ostoja jedan od najpoznatijih clanova napredne stranke ponovo reci onu njegovu poznatu uzrecicu "hvala predsedniku" nakon svake nove donacije iz Nemanjine,dobili su vise para nego Zelinski od amera i opet ispali iz EL lagano,tako da su sve te pare otisle u prazno i nepovrat.
d

d.g.

pre 11 dana

Da li si obezbedio od 2025 godine neograničen budžet kod predsednika? Bez tih para nemate ni za ek.
A

AVANGARDA

pre 11 dana

KADA TI DRŽAVA PLATI DUGOVE, TRENERA I IGRAČE. A V A N G A R D N O Baš su posebni.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 dana

hmmmm...mislis onoh y milja preko KSSa....ili 16.7m oprostenih an 200k? uppps nije to taj klub
M

Markoavić

pre 11 dana

Samo u Srbiji; autolimar za par godina obuče odelo i glumi biznismena. Kada je budžet države na izvolte. Onda i klub kao raste. Kada se kasa zatvori, pa i klub se raspadne. Avangarda ponovo počne da prati fudbal. U hali opet 200/300 rodbine.
D

DDF

pre 11 dana

U ovoj drzavi nije najveci problem jedan autolimar,mozda je daleko veci problem na stotine tkz.navijaca koji su se bavili sitnim kriminalom,preko noci postali"biznizmeni"preko ledja gradjana Srbije
J

Jel ostoja...

pre 11 dana

...SRECAN SA TOP 12 U EL I IZGUBLJENIM KUPOM SA 30 MIL BUDZETOM?
a

arroyo

pre 11 dana

zar nije bila potvrđena A licenca, šta je sad kako je moguće da stub opozicije laže
V

View

pre 11 dana

a 7/8 utakmica izgubljeno na 2/3 kosa... a koliko je dobijeno? pa jesmo li imali ovde naslove kako je Partizan poznat po cudesnim preokretima koji su bili uoravno na malo poena razlike? dokle vise lazi?
1

1912

pre 11 dana

Penzioneri drž'te novčanike. Crno beli skakakci će zbog njihovih licenci opustošiti budžet Republike Srbije.
H

Haha

pre 11 dana

Kako cete da puknete i kako ce sve ovo da se raspadne preko noci kao i sto je preko noci sve ovo omoguceno,nisi svestan,ostace dugovi,neplacen porez,borba za Play-off ali samo ABA Lige,lutanje izmedju EK i LS i saka jada na tribinama,a ako ima pravde tako ce i biti!

B9

pre 11 dana

Bar da ne uginemo kao neki pokojni pa zavolimo surogat
F

Fuzija 2007

pre 11 dana

@B9 Rece navijac dodikovog privatnog kluba!
a

aba ????

pre 11 dana

cemu onda aba liga ako sem partizana i zvezde ako ne osvoje nece drugi ici u el pa bolje onda da igramo srpsku ligu da guramo nase ekipe i mladje igrace
p

pa imas

pre 11 dana

srpsku ligu pa guraj, niko ti ne brani
L

Loknna

pre 11 dana

Evo ga i ovaj novokomponovani milioner se hvali sto je izvadio Partizan iz dubioze drzavnim parama. Sve strucnjak do strucnjaka.
D

DDF

pre 11 dana

Ni meni se Ostoja ne svidja mnogo,Partizanu je od 2014"nametnuto"da vrati svaki dug koji je imao prema igracima(vecina kako su igrali nisu zasluzili ni dinara),trenerima,dobavljacima,drzavi i svima ostalim duznicima,naspram C.Zvezdi gde je preko noci"isparilo"16 miliona evra duga,proglasen bankrot i UGASENO IZVORNO IME KK C.ZVEZDA,time sva dugovanja prema svima postala nenaplativa...drzava koliko je novca"usisala"u novu C.Zvezdu nikada se nece saznati i gde je novac zavrsio
G

Ggostt

pre 11 dana

Koja bre B licenca koja ni ne postoji, opet daju obećanja neka.
&

&

pre 11 dana

Dokle god drzava, ne uradi privatizaciju klubova, bice prinudjena da daje pare iz Budzeta za blizance. E sad sto nema hrabrosti ti da sprovede, mora dalje da finasira iste.
D

Dajvak

pre 11 dana

Nema to druže veze sa hrabrošću, jednostavno - na Balkanu, u totalitarnom režimu, navijači su jedna od poluga vlasti - zato naši despoti ne dopuštaju privatizaciju.
.

.....

pre 11 dana

Da puste privatizaciju niko ne bi bio lud i finansirao Zvezdu i Partizan u privatnom takmičenju gde ima samo velikih troškova.
Z

Znači

pre 11 dana

Evro ligu mogu igrati samo Zvezda, Partizan, Budućnost, Cedevita, ostali mogu da se slikaju. Ni jedan mali tim ne može. Split, Cibona i Zadar, nemaju para. Kakva sprdačina od takmičenja.
B

Burek

pre 11 dana

I za Budućnost i Cedevitu nije 100% sigurno da bi mogli, ko zna kakve kriterijume će da postave za ubuduće
B

Bibuvugu

pre 11 dana

Ma da baš je problem što KK Zadar ne može do trona.. Evo, osusmo se...
c

czv bgd

pre 11 dana

bice desetogodisnja za evrokup limareee
Z

Zoki SU

pre 11 dana

Zna on da ce KKP dobiti A licencu u Aprilu. Ali zbog "mira" u kuci mora malo da talasa ... Da ona druga strana ne bi bila u velikom bedaku. Ali ...jedan je KKP
E

Efes pivo

pre 11 dana

Dobicete A licencu kao i zadnjih 12-13 godina koliko ste rrdovno igrali u teletabis Evrokupu gde ste redovno gubili od Burse i Tuti Fruti sokica,tamo se vracate sl.sezone na staro mesto!
G

Gostgost

pre 11 dana

Naravno da je to cilj. Jer pored Dubaija i Zvezde nema sanse da se plasiraju u EL
A

ABCDE

pre 11 dana

Vi se bogatite,pljackate drzavu,preko kluba iznosite pare u vrecama...a vi samo trazite licencu. Isto mislim i za one druge iz crvenog tabora. Ne zna se ko je gori po tom pitanju. Srbija nema samo blizance...ima i drugih klubova kojima ta ista drzava treba da pomogne.
I

Istina je negde tamo

pre 11 dana

ugasio je doktora pre neki dan onom javnom izjavom (omerta je na objavljivanje skakljivih vesti) iako je poslednja osoba na ovom svetu da nekome nesto prica. Ali lepo je rekao istinu o liku i delu doktora kosarke iz predgradja. Vratio ga na mesto.
h

heroess

pre 11 dana

igokei2 naprednoj ne treba dati nista
a

aha to

pre 11 dana

sto veci budzet eto vece propasti za vas
e

ej bre

pre 11 dana

lako je imati toliko budzet kada si drzavni projekat
M

Missisipi

pre 11 dana

Pa logicno, nece valjda da finansira drzava Covicev privatan klub, sam je rekao da je to njegov licni klub. Fmp 2 kao privatan klub ne da ne treba da dobije ni dinara nego je van pameti dati il ista. Partizan u EL predstavlja drzavu Srbiju a fmp 2 Nebojsu Covica.
H

Haha

pre 11 dana

Kako cete da puknete i kako ce sve ovo da se raspadne preko noci kao i sto je preko noci sve ovo omoguceno,nisi svestan,ostace dugovi,neplacen porez,borba za Play-off ali samo ABA Lige,lutanje izmedju EK i LS i saka jada na tribinama,a ako ima pravde tako ce i biti!
m

merllin_pfc

pre 11 dana

Mozda nam I koseve odnesu 🤣🤣🤣
ц

црно на бело

pre 11 dana

Мислиш као Европска ЦЗВ за време демократа,па сте морали да се угасите 2011?
H

Haha

pre 11 dana

Jeste ta Evropska Zvezda kojoj su skidali koseve,kojoj je partizan direktno uzeo stranca jer nije mogla da parira ponudi,ta Zvezda u kojoj su igrali klinci,anonimusi od pjacanja,Zvezda koja je igrala bez sponzora ili joj glavni sponzor bila "Kokta'" i gledaj sad partizan,skoro da nema razlike,vi najveci budzet u istoriji na ovim prostorima,a Zvezda tad u kanalu.
ц

црно на бело

pre 11 dana

Очигледно немаш довољно година да се сећаш тог периода,а препричаваш ствари које си чуо од доктора после 2011.
m

mihajlo1112

pre 11 dana

ugovor za zeljka i povuci se u misju rupu. od svega sto si naveo, sve su Zeljkove zasluge tako da....
N

NR

pre 11 dana

crno zlo nece nikad dobiti a licencu
x

xnxx

pre 11 dana

a da plati drzava?
m

merllin_pfc

pre 11 dana

🤡🤡🤡