Komentari na vest

Miroslav Berić: Kad se vrate Rusi, opet idemo na jednog predstavnika, odbrana ABA lige zato je prioritet

Bojan Urosevic

pre 7 meseci

@dexiko Jeste ali od sezonske Partizan vec zaradio preko 6 miliona sto je veoma ozbiljna cifra plus tokom sezone kroz pojedinacnih ce biti ukupna zarada jos oko 1 Milion.
M

Misljenja sam

pre 7 meseci

Da se nece brzo vracati....i neka nece.
G

Gostenko

pre 7 meseci

Lazni sukob Rusije i NATO-a, strada neduzan narod a zajednicku agendu imaju a to je ukidanje kesa,porobljavanje ljudi,maltretiranje i uznemiravanje vakcinama,vladanje strahom...Da je Putin drugaciji od njih ne bi nikada svoj narod maltretirao,zatvarao i ucenjivao vakcinama.
L

Like a boss

pre 7 meseci

Uz svo postovanje Mićo, neće se Rusi skoro vratiti.
m

matoriekspert

pre 7 meseci

Nije problem Rusa nego zašto ove godine dva kluba iz ABA igraju EL. Prošle je EL pozvala Partizan zbog Žoca pre svega ali je to plaćeno 500 K eura. A zašto su zvali klub kome je najveći uspeh 10. mesto i koji non-stop pravi neke probleme? To mora da je picousti platio bar 3 miliona
t

teraj to u Aziju

pre 7 meseci

Ne razumem zasto Rusi hoce da igraju sa evropljanima kad prete nuklearnim oruzjem tim istim evropljanima......neka igraju sa Kinezima , Mongolcima i Irancima.
A

Aebre

pre 7 meseci

Kojim Evropljanima se preti?Englezima?Gde ti vidis njih u Evroligi?I Srbi,Grci,Turci i ostali su deo Evrope pa im se ne preti
P

Pjer Karden

pre 7 meseci

Malena Srbija nije marketinški atraktivna alavim čelnicima Evrolige i zasigurno se vraćamo na jednog predstavnika,ja Ruse očekujem u košarci već sledeće sezone.To su zakoni tržišta, da se čelnici Evrolige pitaju oni bi najradije ubacili neki Engleski ili Poljski klub ili još bolje neki Abu Dabi.Umesto da se dure i to negiraju i CZV i PAR treba da planiraju budžete koji su realni jer podrška države neće biti doveka i da imaju izlaznu strategiju i plan B ako a izgubićemo sigurno to drugo mesto.
Z

Zeleznik

pre 7 meseci

Ruskog tržište jeste veliko ali Rusi imaju fudbal, hokej, odbojku (žemsku pogotovo) pa i rukomet koji su daleko gledaniji i popularniji nego košarka.
Z

ZeljkoVeliki

pre 7 meseci

- “On je uspeo da povuče mnoge stvari, doveo brojne sponzore" Da, samo zbog njega su dosli, ljudi ajte da se malo spustimo na zemlju sto kaze Zeljko, volim ja njega kao brata, ali on je upravo zbog tog i dosao u partizan jer mu je obecan budzet sa kojim on moze napraviti nesto. - "Kako je nastalo cudo zvano partizan u kosarci - oktriva Zeljko Obradovic, covek koji ga je napravio" naslov iz Nedeljnika, koje cudo rodjeni, partizan je postojao i bio veliki i pre Zeljka, kako nisu Trinkijeri ili Dzikic napravili cuda? Zato sto su imali 8 puta manji budzet, nemojte da se lazemo. Zeljko je najveci evropski trener svih vremena, ne sporim ja to, ali malo smo se zaneli u ovom aparthejd majndsetu i ne vidimo ispred ociju

Bojan Urosevic

pre 7 meseci

Valjda znas da u svaki sport svi najbolji treneri traze najbolje uslove sa najboljim timovima sto Anceloti,Gvardiola,Murinjo ne treniraju Barnli,Cristal Palac,Djenovu,Caljari to je uvek bilo.
d

dexiko

pre 7 meseci

BOJAN UROŠEVIC-U fudbalu se pare mogu vratit u košarci ne.Olimpijakos,vicešampion evrope ne dobije ni milion € kao nagradu.
g

gost iz Draznja

pre 7 meseci

To znači da ako bude finale Partizan Zvezda ima da bude haos.
l

ljude iz zvezde

pre 7 meseci

više interesuje dal će da se proširi objekat u Bačvanskoj....
Е

Ел Думо

pre 7 meseci

Чим се врате Руси иде се на проширивање лиге.А вратиће се како ствари стоје за неке 2-3 године
k

kako stvari

pre 7 meseci

stoje neće još duuuuuugooooo... Tako da nema frke
L

Lom

pre 7 meseci

Ako se bude prosilivala evroliga kao i što je najavljeno, onda će biti i mesta za večite.
D

DraganKojic

pre 7 meseci

Pre ce biti mesta za Dubai i ostale Al Alije nego za vecite .
7

777

pre 7 meseci

Ma samo da mu pozivi bankomat