""
""

MOZZART KLS derbi – Borac i Vršac ratuju kraj Morave

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.02.17. | 13:02

Čačani za Vrščane spremaju paklen doček kako bi im se revanširali za poraz u prvom delu prvenstva

Borac je vezao devetu pobedu u nizu prethodnog vikenda u Valjevu. Danas u Čačak dolazi ekipa Vršca koja je trenutno druga na tabeli  MOZZART KLS-a., pa kraj Morave vlada navijačka groznica. Sve to je s razlogom, jer Čačani po logici dobrih rezultata iz minulih utakmica žarko žele da se revanširaju Vrščanima za poraz u prvom delu prvenstva. Forma u ekipi Borca je na zavidnom nivou, pa se domaćin večerašnjeg susreta koji počinje u 18 časova nada desetoj pobedi u nizu sjajnih rezultata.

Izabrane vesti

Trener Borca, Raško Bojić imao je samo reči hvale o narednom protivniku koga smatra velikim i dostojnim MOZZART KLS rivalom.
,,Vršac je tim odlično popunjen na svim pozicijama, sa nekoliko veoma iskusnih igrača. Karakteriše ih odlična igra u tranziciji, brzo se transformišu iz odbrane u napad. To je ekipa koja igra dobro od početka sezone. Ali ne sumnjam u moje momke i očekujem da ćemo u petak ponovo slaviti“, rekao je Raško Bojić, a na njegovu izjavu se nadovezao kapiten Čačana, Marko Marinović
„Lično smatram da mi imamo snage i kvaliteta da do kraja sezone prestignemo Vršac, a možda i Dinamik, s toga je ova utakmica jako bitna ako želimo da to i ostvarimo“, reči su vođe prve petorke Borca.

S tim u vezi, priču nastavlja Marko Radovanović, košarkaš Borca koji naglašava da je na Čačanima uloga favorita zbog trenutne forme i igranja pred domaćom publikom.
„Iako je Vršac odlična ekipa, smatram da smo mi favoriti, kako zbog trenutne forme, tako i zbog kvaliteta našeg tima. Pored toga, ostali su nam dužni zbog nesrećnog poraza iz prvog dela sezone“, zaključio je Marko Radovanović, da bi se na njegovu priču nadovezao timski kolega, Ilija Đoković koji je pozvao navijače da napune halu i da na parketu budu šesti igrač domaćina.

,,Pozvao bih Čačane da dođu u što većem broju nego inače i da nas podrže, jer nam je njihovo navijanje preko potrebno u petak“, rekao je Đoković.

Na kraju, vredno je spomenuti da je KK Borac veoma zadovoljn zbog dodeljenih sredstva za obnovu dela tribina. Iz tabora Čačana s tim u vezi stiže i vest da počinje kompletna rekonstrukcija tribine u delu hale do Morave. Ova investicija je bitna pošto taj deo gledališta nije obnavljan više decenija. Radovi će biti završeni najkasnije do 20. februara.

(Foto: Print Screen)


tagovi

Ilija ĐokovićKK Borac ČačakKK VršacMarko MarinovićMarko RadovanovićRaško BojićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara