Komentari na vest

Nekad derbi, danas +33: Nedović probio čep sa šest trojki, Zvezda pretila da sruši apsolutni rekord ABA lige

q

qqzqq

pre oko 1 godinu

koga je nama mister nebojša hteo da uvali za trenera! još kada se setim onog njegovog usiljenog odgovora na početku sezone na pitanje ko će biti novi trener zvezde on odgovara pa najbolji! mrs
f

free fuckundo

pre oko 1 godinu

coki pisao EL i poslao poruku "pustite me da ga vidim da ga vidim na tren samooo,jel nas dvoje jos imamo jedno drugom sta da daaaaamoooo
9

95

pre oko 1 godinu

Zbunjen sam, jesmo rasturili Igokeu ili Partizan? Oni su jedan klub od kad je lopta prešla Drinu
P

Perun91

pre oko 1 godinu

Niste, niste...od Partizana ste izgubili skoro
x

xxxl

pre oko 1 godinu

Ocekivano, 'filijala' se sklonila da se zvezda sto bolje odmori za napad na top 8 EL. Pogotovo je bilo vazno da se radi na sutu koji je skripao u poslednje vrema. To je i rezultiralo ovom stotkom, da se nameste ruke, sto bi se reklo. Zvezda je polako, ali sigurno, uzela pod svoje sve nase nekadasnje 'filijale' + pridodala super bratske odnose sa Ceda-Oli. Redom su padali Igokea, Borac, Mega, a FMP - to je vec valjda poznato. Nema Partizan vise 'filijala' niti neko sme sa njim biti dobar, nije zdravo. Poznato je da je Dodik veliki partizanovac, ali to mora da potisne kada se od njega trazi da ne smeta stubu srpstva. Kako mu je samo on zna, valjda.
S

Spomenko

pre oko 1 godinu

Ovo je vaša filijala mislim jedan ste klub
B

Bata Želja

pre oko 1 godinu

ABA liga je spala na dva tima i to naša dva večita rivala, ovi ostali su cirkus i razlika je toliko velika da je to nešto neverovatno i mislim da je pitanje vremena kada će se desiti prva istupanja iz lige a čini mi se da će krenuti prvo od Hrvatskih klubova!!!

radonjica

pre oko 1 godinu

Morali cigani na nekome da se istresu, kad vec njih tresu u El
Б

Братина

pre oko 1 godinu

И то на Партизану, шта ти је судбина.
Е

Е...

pre oko 1 godinu

...тути фрути 😁😁😁

radonjica

pre oko 1 godinu

Partizan se na vama istresao tog 27og januara. Toliko smo vas ponizili da vam se idalje vrti u glavi. A ostali u El su samo nastavili da se izviljavaju nad vama hahahha 😂 Ponizicemo vas opet u finalu ABA lige, kupu Koraca, itd. Tek vam sledi bolno prolece. PS* Plakali ste ceo januar!
g

gunnersi

pre oko 1 godinu

Ajde momci da vas trgne malo ova pobeda konacno. Raduju dobra izdanja Nedovica i Petruseva. Za Dobrica smo vec navikli da je tu samo kad je sve reseno dok u EL ne moze nista da pogodi, a za Dzonija Ivanovica ne mogu da trosim reci kad decko u mecu od 100+ poena nije u stanju da da barem 1. Ajmo jako na Makabi!
n

nisu tako dobri

pre oko 1 godinu

Koliko novca si spreman da ulozis na pobedu zvezde? Ako se usudis mozda ces dobro zaraditi, mozda. Nije Makabi Igokea niti sme vas predsednik da zove Netanjahua ili vec koga.
д

двпз

pre oko 1 godinu

СЛЕДЕЋИ КЛУБ ВЛАДОА ЈОВАНОВИЋА - КК ЗДРАВЉЕ ЛЕСКОВАЦ. С КИМ СМО МИ ЗАПОЧЕЛИ ЕВРОЛИГАШКУ СЕЗОНУ ЛЕБТЕЈЕБО. ДОБРО ЈЕ И ОВИХ 10 ПОБЕДА ДА ИМАМО. ВИДИТЕ У СЛЕДЕЋОЈ НЕК КРЕНЕМО С ЧОКОМОКОМ СЛАВНИЋЕМ.
d

da da bas

pre oko 1 godinu

samo se ti sprdaj ali moja bi ovu ekipu trgnuo kako 5 duloa ivanovica ne bi. jer moka je zvezdino dete, oseca klub, a dulo ivanovic je zagovarao 2006 na mitinzima dps a nezavisnu crnu goru. toliko o tome sta dulo ivanovic oseca i za koliko
A

Alo bre

pre oko 1 godinu

Lako je da imate tim kad je Covic prodao Srpske kuce,to je proklestvo
Б

Братина

pre oko 1 godinu

Шта је било кад си се пробудио?
b

brt

pre oko 1 godinu

smejurija od lige zvezda i partizan za 200 % bolji od drugih
A

Australopitekus

pre oko 1 godinu

Nedović pokazao da problem nije u njegovom šutu, nego u njegovoj glavi. Kad je tesno, retko pogađa. Znam, trojka protiv Partizana... Ali ne zaboravite da je pre toga šutirao 0/6...
G

Gost44

pre oko 1 godinu

Posle 0-6 treba imati muda uzeti sedmu i pogoditi 😊
A

Alo bre

pre oko 1 godinu

Bratina,kad se vracas u bolnicu???
A

Aebre

pre oko 1 godinu

Na jednoj strani Bodiroga,Piksi,Sale Obradovic,Zeljko Obradovic,Zoran Savic,Danilovic...a na drugoj Terzic i Covic.Neka i treba tako,dobro ce pobediti zlo
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Na jednoj strani narod, na drugoj vojska i policija
e

esex

pre oko 1 godinu

Bitno je uzeti abu ove godine i zadrzati kostur tima.kampaco,topic,vildoza,nedovic,dobric,mitrovic,petrusev,martin..ostalima se zahvaliti na saradnji i dovesti prava pojacanja..da sad imamo top centra i top trojku bili bi u prvih 5 u el...
j

jutka delia

pre oko 1 godinu

kalmegdan u junu 100 %
D

DelijaNS

pre oko 1 godinu

Kampaco Vildoza, Nedović Petrušev + Lazarević Ilic Topić, nijedan više ne sme da ostane u Zvezdi dogodine! Možda Kuzmić/Mitrović kao treći centar i Dobrić kao treća trojka koji se ne bi bi skidali na 80% evroligaških utakmica!!!
r

reb8888

pre oko 1 godinu

...da smo dobili 5 razlike ovi sto sada pljuju bi opet pljuvali kako smo jedva dobili, to se u mom kraju kaze "krivom ku... i dlaka smeta"...vildoza 9, nedovic i kampaco po 18 min, ilic sve vise dokazuje da na njega moze da se racuna, kuzmic da moze sa kampacom da odradi dobar posao i za aba ligu sasvim dovoljno...
s

smesnost

pre oko 1 godinu

Ispucaju se protiv ekipa u Abi, a onda u Evroligi ne mogu da se prepoznaju. Trebalo je da ne igra Kampaco danas nikako, i da se uigrava tim koji mora savladati Makabi.
M

MNN

pre oko 1 godinu

Dobijamo sledecu makabi a kad se vrati Kampaco necemo izgubiti ni od koga!
M

MMXXIII

pre oko 1 godinu

Zapamtio sam ovaj komentar. Imas pravo na njega, naravno, Samo bih te molio da ne menjas nik kada sve prodje pa da prodiskutujemo ovde i sta je to ogromno doneo Kampaco. Zar ti stvarno mislis da evroligasi iz vrha drhte pred Kampacom? Ne bih da kvarim zabavu, ali da te opomenem da Kampaco nije natcovek, pa ni neka NBA zvezda. Veruj mi i ja jedva cekam tog game winnera da zaigra u EL, pa da i to cudo vidim. Koliko je on EL uzeo? Svake godine?
G

Grga Trombon

pre oko 1 godinu

Ovakve ubedljive pobede meni ne prijaju, ovo je samaranje mrtvog magarca. Videlo se nazalost u Italiji od kakvog je stofa nas tim sazdan. Suvise prosecnih i ispodprosecnih igraca a ovi crni igraci nista, gde ih samo nadjosmo.
B

Bingocka

pre oko 1 godinu

Zvezdi je u fudbalu Mozzart sponzor a u kosarci je Partizanu Mozzart sponzor. Partizanu je u fudbalu Soccer sponzor a Zvezdi je u kosarci Soccer sponzor.
M

Mozz

pre oko 1 godinu

Protiv makabija ne verujem da ce postici vise od 5 trojki
G

Gostimar

pre oko 1 godinu

Ima nesto i do odbrane ekipe kojoj sutas trojke
B

Bole-bg

pre oko 1 godinu

I posle pojedinci pljuju ovde Nedovica, Dobrica, Kuzmica i kako ne znaju da igraju i teraju ih ih Zvezde.
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

Ко зна кошарку, зна да је Неда легитимни ЕЛ играч са свим својим манама(и наравно врлинама), а да је срамота што нам је Кузмић и даље најкориснији центар. Добрић је квалитетан аба играч, који максимално може бити трећа опција на тројци, тј.неки 12,13,14 играч ЕЛ екипе
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

Једном речју лоше, ал ајд, видећемо штаће бити у елеминационој утакмици у израелу... Имамо брдо играча који не праве разлику ни на аба нивоу. Ивановић и Бентил нпр., Холанд и Радуљица не праце ни на КЛС нивоу. Па су ту још испод просечни Добрић, Лазић, Марковић. Цео апсурд летњег прелазног рока показује то да нам је полуинвалид Кузмић убедљиво најквалитетнији центар! Збити редове, узети мртву АБА лигу, па да видимо на лето дал ће вођа и нама пустити да се залерамо 7 милиона за порез да направимо респектабилан тим који ће финансијски бити на нивоу ккКамерунДрукерса
m

milesa

pre oko 1 godinu

Mislim da bi Nerandzic bio bolje resenje od Bentlija.Igra mnogo bolju odbranu,dobar u napadu ali u slaboj ekipi.Ovo nije merilo,lako je igrati kada st troduplo bolji.Da vidimo kako ce da igraju protiv Makabija.
К

Кукук

pre oko 1 godinu

Дао вам је вођа 10 милиона за Кампаца и 11 за остатак. Чуо си шта прича Сало Обрадовић о буџету од 21 милион који он нема. Ниси чуо, а Гарос?
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Sve dok vam PARTIZAN bude glavni krivac za vaše brljotine, ništa od vas biti neće. Zapamti to.
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

@Кукук Кампацо кошта 100 000 евра месечно(милион евра годишње) - извор: спортски директор партизана Зоран Савић! @MVP Апсолутно сте небитни, прошле гпдине смо вас изгазили са осетно јефти ијом екипом, иове ћемо, никакав проблем, ту дулова карма ради своје. Само желимо да и ми будемо апартхејдовани као ви претходне две године! Јер зна се да партизан може бити најбољи само када конкуренција не постоји или су јој везане рукеи ноге(погледатипод најцрњипериод српскекошарке 2002-2013)
T

Tritopa3

pre oko 1 godinu

Ponos nase kosarke. Sa 9-10 domacih igraca po mecu si na tabeli ispred legije stranaca sa 6 milionskih ugovora. Dokaz da nije sve u parama
A

Aebre

pre oko 1 godinu

Pa vi stvarno nemate sramote hahah posle ovih 10 godina basnoslovnih trosenja u fudbalu i kosarci
N

Nba

pre oko 1 godinu

Koji bre ponos 10 godina igrate EL jednom ste prošli u pleja-off i za tih 10 godina daj samo jednog igrača mladog kojeg ste vi ofirmili koji sad igra u rep. da ima neku ozbiljniji ulogu ni jednog nemate zato tišina sramote jedne..
А

Алекса977

pre oko 1 godinu

За ових 10 година спискали сте 200 мил. евра да бисте играли Ф19, и сада говорите о милионима Партизана? Лицемерје на нивоу основне школе.
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Al ovaj što pominje koji ponos igramo EL a nema nas nigde, pa vi niste mogli Zvezdu u aba dobiti a mislite da bi mogli bolje u EL
N

News

pre oko 1 godinu

Nedovic u poslednje vreme igra ocajno ali je danas popravio svoju statistiku kada je utakmica bila resena
G

Gost92929

pre oko 1 godinu

Jos jedna pobeda za zavaravanje, jer su Zvezda i Partizan dve klase iznad ove lige kvalitetom.
Z

Zvezda Bg

pre oko 1 godinu

Lako je da se izivljavamo nad igokeom.Videli smo kako smo odigrali u Italiji.Blago je reci da smo izgledali kao teski amateri.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Bravo Bravo 👏👏👏odlična pobeda, da se vrati samopouzdanje. Moglo je i ubedljivije, bilo je i 40, ali je pri kraju došlo do opuštanja. Aj sada kada niko ne veruje, pa da pobedimo Makabi tamo, i onako su nam stalne mušterije nekoliko godina unazad. NAPRED ZVEZDA 💖💪
n

neznam dal je tebi jasno

pre oko 1 godinu

da je makabi prava domacica tamo cete tesko pobediti
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Podrska za Ivanovica i momke sad kad je najpotrebnije,sta vise reci za Kampaca kad je majstor kosarke,Evroligo sve najgore,Glikman i Bodiroga da ga puse jako!
d

de la hoya

pre oko 1 godinu

Zato ce protiv Makabija opet da šutiraju trojke 15%.
Z

Zvezdas...

pre oko 1 godinu

Solidna utakmica ali nista vise od toga, treba to jos mnogo bolje pogotovo u odbrani....
J

Jovanaki6

pre oko 1 godinu

E moja Zvezdo… na niske si grane spala. Covicu odlazi!
Z

ZzzRrr

pre oko 1 godinu

Nije delovalo da je Jovanović ovolika neznalica. Čovek u stručnom štabu reprezentacije a ne napreduje godinama, štaviše. Bajić je bar imao neku igru, gubili su utakmice po 5-6 razlike, ovi trenutno su razbijena vojska
b

brt

pre oko 1 godinu

kad bi barem pola tih trojki dali u el. bilo bi top
A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

Polako ali sigurno se vracamo na pobednicki kolosek a onda napad na trofeje a posle Kalemegdan.
К

КЈ

pre oko 1 godinu

Убедљива победа са ефикасношћу Звездиних играча је била преко потребна за играче и цео тим. Јесте мала утакмица али оне служе да се тим тргне. Напред Звездо, идемо на победу у Тел Авив!
I

ISTINOMER plus

pre oko 1 godinu

Sve pokazuje da se vracamo na staze stare slave,trostruki prvak evrope KKCZ!!!
S

Sone91

pre oko 1 godinu

Prejaki smo za Aba ligu, slabi za Euroligu... Uz Kampaca svaki mec je bar 20% laksi. Treba se fokusirati sad na Aba ligu, kup jer smo sa Partizanom tu negde na jednu loptu...
A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

Sone91 Imamo jednu zaostalu utakmicu sa Cedevita Olimoijom od oktobra prosle godine kad to odigramo uz pobedu se vracamo na prvo mesto Aba Lige taman da budemo prvi pred Plej Of a onda Kalemegdan.
m

macabii

pre oko 1 godinu

Zato ce da izgube od makabija bar 10 razlike i zavrsavaju učešće u evrolige ove sezone
Б

Братина

pre oko 1 godinu

Паде и Партизан... Више није вечити дерби.

radonjica

pre oko 1 godinu

Pali ste vi 27og rutinski i jos vas boliii. Svi vas gaze u El, vreca za nabijanje kos razlike! 😆

Муне

pre oko 1 godinu

Владо, Владооо шта човек да ти каже. Очигледно да ти је тренерска каријера у "силазној путањи".
V

Vinegar

pre oko 1 godinu

Dusko krade Zocov fazon, kad je tim u padu uzmi i izivljavaj se nad najslabijim protivnikom.
R

RADENKO MLICC

pre oko 1 godinu

Ako ovako nastavimo razbicemo Makabi i idemo u plej of sigurno,DOMINACIJA!ZVEZDA VUCIC SRBIJA
Г

Гост

pre oko 1 godinu

Звезда Србија, никад Вучић братија!
V

Vasilis

pre oko 1 godinu

Dzoni Ivanovic mnogo dobar covek, tim mu postigne 100+ poena, ali on u tome ne zeli da ucestvuje.
G

Gost888

pre oko 1 godinu

Nikola Ivanovic je najgori igrac u istoriju Zvezde a verovatno u sire !!!!!!!!
D

DelijaNS

pre oko 1 godinu

Nažalost on posle nas ni u Mornaru neće moći da igra! Na njemu se vidi sav apsurd sudijskog kriterijuma onih godina kad se forsirala futura! Tamo mu je suđen svaki cim glavom, a kod nas kad toga nema, dečko ja blagi užas..