Džoš Nibo (©Evroliga)
Džoš Nibo (©Evroliga)

Nibo od sledeće sezone postaje "maneken"

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.04.24. | 16:26

Centar Makabija iz Tel Aviva zbog ratne situacije neće ovog leta produžiti ugovor sa "ponosom Izraela". Mediji sa Apenina ističu da je usmeni dogovor već postignut sa Olimpijom iz Milana

Ratno stanje ne jenjava na teritoriji Izraela, a u takvim okolnostima je teško živeti i raditi. I upravo te okolnosti će bitno uticati na izgled igračkog kadra Makabija iz Tel Aviva u narednoj sezoni. Već neko vreme se spominje da bi veliki broj američkih igrača mogli da promene radno mesto od sledećeg leta, prvi se u tom kontekstu pominjao Lorenco Braun koji je prema nekim najavama već obavestio sve u klubu da ga puste, dok je istim putem sada krenuo i Džoš Nibo.

Kako italijanski mediji navode, a specijalizovani "BasketNews" potvrđuje, snažni centar je već dogovorio usmene uslove sa milanskom Olimpijom sa kojom će potpisati ugovor na dve sezone vredan 1,6 miliona evra.

Izabrane vesti

Momak iz Hjustona u junu postaje slobodan igrač, tako da je finalizacija posle praktično "mačji kašalj". Momak rodom iz Hjustona ove sezone ima fenomenalnu sezonu, jedan je od najvažnijih šrafoca u ekipi Odeda Kataša koja sutra u Atini protiv Panatinaikosa započinje četvrtfinalnu seriji Evrolige. Prosečno po utakmici beleži deset poena dok je pride najbolji skakač elitnog takmičenja sa 7,3 uhvaćenih lopti po meču.

Nibo je u dosadašnioj karijeri sem za Makabi igrao još za Hapoel Eliat i litvanski Žalgiris.


tagovi

KK Makabi Tel AvivDžoš NiboKK Olimpija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara