Ben Simons (©AFP)
Ben Simons (©AFP)

Niko ne zna kad će Ben Simons na parket

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.12.23. | 13:54

Reprezentativac Australije van terena više od mesec i po dana i pitanje je kada će igrati opet

Otkako se rešio svih kukolja u svlačionici, Bruklin Netsi uspeli su da naprave simpatičnu ekipu, ipak jedno ime i dalje bode oči kada se pogleda spisak – Ben Simons.

Čovek koga su povrede i lična sujeta ostavili bez veće karijere i daleko više utakmica u NBA ligi otkrio je da ne zna kada bi mogao da se vrati na teren posle nove povrede nerva u donjem delu leđa.

Izabrane vesti

“Jedna je od onih povreda za koje ne znate kada je vreme za povratak. Nalazim se u verovatno najtežem momentu karijere, jer želim da pomognem svom timu da pobeđuje. Nijednu utakmicu mi niko nije obećao. Povrede se događaju, nažalost“, rekao je Simons.

Reprezentativac Australije je ove sezone odigrao samo šest utakmica, a onda se povredio i isprva se nije verovalo da je problem ozbiljnije prirode. Dodatni pregledi su ipak pokazali da će morati da bude van terena duži vremenski period.

U prošlog takmičarskoj godini propustio je 44 utakmice, dok je celu sezonu 2021/22 proveo van terena, što zbog povreda, što zbog problema sa klubom. Došao je u Bruklin u velikom trejdu za Džejmsa Hardena, ali niko nije profitirao iz tog posla.


tagovi

NBA ligaBen SimonsBruklin Nets

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara