Komentari na vest

Ništa od Šveda i Crvene zvezde

S

Studenti Podgorica

pre 8 meseci

A KAD MIROTIC I SLUKAS POTPISUJU ZA IGOKEIK?
R

Reč je reč

pre 8 meseci

Iskreno nisam mu se nešto ni obradovao kada je bila priča da bi mogao doći a ni sada se ne radujem što neće. Trebao bi nam neko s poenima u rukama ali za Šveda se zna da je solo igrač i veliki potrošač lopti i još kada sam gledao podkast u kom je gostovao Jović i čuo kako se Šved ponaša na parketu nisam bio za njegov dolazak.Ko je gledao zna o čemu pričam.
M

MilojkoNr1

pre 8 meseci

Komsije el stig'o Shved u stub?
0

0333

pre 8 meseci

KUZMIC I LAZIC U FMP.
D

Dr Covkins.

pre 8 meseci

Pa tamo ne mogu da mi vrate pola ugovora.Nisam lud da uzimam od zene.U Zvezdi mi se oni isplate,AV da pare ,pola mi vrate na ruke kao Raduljica.Pa sta ja sam blesav,ja sam bre doktor masinsva.
A

ABCD...

pre 8 meseci

Gledam protiv Zalgirisa Zvezdu isamo stone zaplacem.Covicu,pa kako je moguce da se ovako ispromasivalo sa pojacanjima? Uzasna igra,mnogo i previse poluigraca koji jednostavno ne mogu da igra na vrhunskom nivou i nivou EL. Kad Arena bude zvrjila prazna bice ti Covicu jasno,ali bice kasno. Katastrofalno promasena pojacanja. Ja bi nekog krivicno gonio zbog ovoga.
N

Nenad 23

pre 8 meseci

Ja sam par puta već pisao kako je Čović ove godine imao za cilj kvantitet a ne kvalitet rostera. I ona jurnjava na početku prelaznog roka je imala za cilj da pokaže da se kao ove godine krenulo na vreme s prelaznim rokom pa makar to bilo i totalno neplanski što je i očigledno. Umesto da se uradi odredjena nadgradnja tima ovde se nije znalo gde se udara s dovodjenjem novih igrača. Sportski pozdrav na vreme krenulo sa prelazni kvalitet
o

ok

pre 8 meseci

Al ste se rasprdeli. Je l to ta logistika koju Zoki pominje. Polako partizanske botine. Vasa propast dolazi sigurno. Od sledeceg fudbalskog derbija krece grickanje znate vec cega. Pa onda kosarka i vracanje na fabricko. A vi nestrpljivi. Polako bice gazenja samo tako.
0

0111

pre 8 meseci

JEL VIDITE PROTIV ZALGIRISA KOLIKO FALI JEDAN KOSGETER SA 20 KOSEVA U RUKAMA
Z

Zvezda 91

pre 8 meseci

Bicemo 14, opusteno braco.
0

0111

pre 8 meseci

Nek igraju KUZMIC LAZIC BJELICA... A OVOG DOKTORA KOSARKE PUSTITE NEK IDE NEGDE DRUGDE.ZATO CE ARENA DA BUDE PRAZNA. OVAKVOG ASA I KOSGETERA NISTE SMELI DA ISPUSTITE. SRAMITA
e

eeeee TO STE VI HA HA HAAA

pre 8 meseci

Etooo tu je razlika između nas Grobara i vac cgnčića vi čim krenete slabije partije da puzate u košarci vi odmah ne pratite ne dolazite da bodrite tim za razliku od nas e zato vam i dzaba i pionir a kamo li arena. A nama mala i arena... Jedva sam do sezonske dosao 5 min pre rasprodaje na netu. Sportski pozdrav.
L

Lk

pre 8 meseci

Ako sad predje u Partizan,Covicu razocarao si.
B

BCS Šabac

pre 8 meseci

Nadam se da neće preći u Partizan,nije on više za ozbiljnu košarku.
n

nije,nije

pre 8 meseci

Videces kad predje,negde u El i bude unistavovi nas i vas.
A

Aleksejko

pre 8 meseci

E, aj sad da pričate kako se ne uklapa, hvala bogu, ne treba nam i ostalo,pročitajte komentare lepo,pa ako se slučajno dogovori, da ga hvalimo ponovo.
y

yo.dorro

pre 8 meseci

Nema više para država za pojačanja? Haha, da se našalimo, ima država para koliko god ćokiju treba.
r

reci nam?

pre 8 meseci

pa sto onda ne dodje neko kvalitetan nego dosao bjelica penzioner?
g

gost0

pre 8 meseci

A reci ti nama koga bi ti kvalitetnog, posto od 15 igraca koje ste doveli, sve su rupe u rangu Vrabca i Ratkovice?!
V

Vladan79

pre 8 meseci

Hvala bogu, ne dolazi.
G

Gost45

pre 8 meseci

Hvala Bogu na tome. Ionako moramo imati jednu loptu posebno za Teodosica. Imamo dovoljno kvaliteta i bez njega. Nek je ziv i zdrav ali neka ide u rusiju.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

Teodosic, Nejpir, Jago dos Santos, Giedraitis (kako cete ga zvati, GiEdra?), Hanga, Davidovac, Bjelica, Bolomboj, Simonovic, Tobi- malo je to, doci ce njima jos najmanje jedan igrac.
@

@osenceni

pre 8 meseci

Pa? Nama i otislo pola ekipe, logicno je da treba da dodju novi. Lako je vama kad drzite istu ekipu na okupu 3 godine, i samo duplirate plate.
r

reb8888

pre 8 meseci

...a sada napravi spisak igraca koji su napustili klub i prebroj ih...najlepse je kada ti odu 3-4 igraca a ti dovedes jos bolje ali za to moras da se isprsis dobro i minimum izjednacis ponude najbogatijih klubova evrope...
H

Hej

pre 8 meseci

Dolaze polutani i matorci koji još godinu dve ima da igraju, oni svakako ne koštaju puno, koliko vi imate igrača starijih od 33 godine?

francuskapresuda@gmail.com

pre 8 meseci

Nije logicno da vam dodje isto toliko ili vise jer je vama Kuzmic 16. igrac. Zasto dovodite stare i isluzene igrace? Niko vas ne primorava na to.
V

Vlade Djurović-crazy north

pre 8 meseci

dobar igrač,al ne nosi znojnicu i ima očigledan pad u drugom poluvremenu.....
p

podesen

pre 8 meseci

Kiselo grozdje.
L

Lk

pre 8 meseci

Zvezdas sam,all to je istina.Sved je ekstra klasa,nek prica ko sta hoce.
T

Tomy

pre 8 meseci

Šved je imao smisla u Zvezdi za trenutke kada ekipi ne ide u napadu i on udje i napravi dar mar. To bi podrazumevalo 10 do maksimum 15 minuta u igri, više ne bi smeli da ga puste jer ne igra odbranu. A cela Ivanovićeva filosofija je bazirana na čvrstoj odbrani, tako da njegov nedolazak i nije nešto bitno. Z ezdi ke sad bitnije da Bjelica, Tobi, Rokas, Bolombaj i Simonović udju u formu.
s

ssssssss

pre 8 meseci

Ako mu se igra bazira na odbrani sta ce tu igraci koji su inferiorni fizicki od vecine timova u evroligi. Pogledas Tobija, Davidovca, Simonovica, Kuzmica, pa i Giedraitisa, vidis da nisu u stanju da izrotiraju u odbrani kako bi recimo Radonjic zeleo i on ovoliko slicnih sporih igraca ne bi nikada doveo. Samo pogledajte skok kroz sve ove pripremne turnire do sada, kriminalan je, pa ovo protiv Makabija je sramota koliko kos ne gradimo. Nama zaista treba atletski mocan igrac, i tu je greska sa Bolombojem zbog njegove visine. A bez krstenog beka poentera tesko nama kad je Nedovic u kanalu, jer Lazic nece iskociti sigurno, a Jago od 175 nece ne moze na beka, a ni Teo ni Sabaz nisu za tu poziciju dvojke.
k

kkp barsa.

pre 8 meseci

koliko imaju igraca oni mogu i treci tim da naprave Fmp 😂
K

KK....

pre 8 meseci

Vesna...
r

reb8888

pre 8 meseci

...po vasim pricama covek bi rekao da imate 10 igraca manje a ne 2-3 i to ako se ne racunaju ovi mladji, mada ste vi racunali topica. to je prednost kada dovodis iz aba i evropkupa a ne iskljucivo evrolige i nba...
g

glavataneru

pre 8 meseci

Jel si isao sa tatom da se krstite jugosloveni?
s

ssssssss

pre 8 meseci

Nek nam igra Branko Lazic, igrac manje u napadu, a i odbrana mu polako postaje upitna. Covek po utakmici napravi bar 2 glupa faula na prenosu loptu i iscudjava se, a njegovo spustanje lopte je horor i sramota za igraca na dvojci.
N

Nikanon

pre 8 meseci

Šteta što nije došao u klub rekreativaca, gde i pripada. FMP II nema novaca da plati ni igrača koji je davno prešao zenit. Neće niko pametan u klub koji lagano propada - ove godine je platio da igra u Evroligi.
d

d. g.

pre 8 meseci

Puno pozdrava od studenata.
р

роко

pre 8 meseci

А ко је прошле сезоне платио да игра? Питам за друга
V

Volim fucu

pre 8 meseci

Nadam se da si ovo trezan pisao i sam smislio.
S

Statler

pre 8 meseci

Kako si samo uspeo da u svega par rečenica spakuješ toliko gluposti i besmislica. Impresivno.
o

odlm

pre 8 meseci

Neeeee! Samo da ga Partizan ne uzme, tunam je kraj.
T

TP-1

pre 8 meseci

Ne brini,i ovako je kraj. Pa pogledaj ko igra u Zvezdi. Lazic,Kuzmic,Bololmboj,Simonovic,Lazarevic,Teo i Bjelica koji su zavrsili karijere,Jago sa 1,70 cm igrac za Fiba LS,limitirani Mitrovic,nema tu leba,Nedovic dobar vrlo retko...mislim dobra je to ekipa,ali za iskorak u EL ne. Tome moze samo ludak da se nada.
k

kup

pre 8 meseci

Jao sada fora, šta će nam... Pustite komentare kada je vest bila aktuelna, da vidite ogledalo ovog društva... Imaju slično razmišljanje kao predsednik kluba, svakih mesec dana menjaju priču i očekivanja...
r

reb8888

pre 8 meseci

...ne, to je slucaj sa vasim komentarima za mirotica, recimo. za sveda nije bilo 90% komentatora od prvog dana kada se vest pojavila. ja sam bio neutralan, jer to je sved...
B

Boško Djurovski

pre 8 meseci

ne treba nam...već smo popunjeni na mestu polutke...
f

foraaaaaa

pre 8 meseci

dobraaaaa...
p

pa zar

pre 8 meseci

Ne verujes cokiju na rec??? E pa onda idi dalje....ahahaaa.....
p

pitanje

pre 8 meseci

Da li ruski igraci mogu da putuju po evropi?
P

Pedjahn

pre 8 meseci

Mogu ali kao i sve zemlje treceg sveta uz vizu.
p

podesen

pre 8 meseci

Mogu pojedinacno kao teniseri,a za grupno im treba dozvola.
p

pa kako

pre 8 meseci

to sad????😭😭😭😭😭
d

dzonsl

pre 8 meseci

kako sad to, pa stručnjaci ovde su sto posto znali da dolazi i da zvezda sa njim osvaja EL. Molim vas novinari da ne prenosite lažne vesti.
e

e da

pre 8 meseci

Ide vrv u Partizan.. Steta sto nije dosao kod nas kidao bi kao Perperoglu kad je dosao.
P

Pedjahn

pre 8 meseci

A Partizanu ce pored Pantera za sta tačno?Da greje klupu za milion?
d

druze

pre 8 meseci

Sved jee klasa za Pantera.
C

Covicu odlazi

pre 8 meseci

Sta ce nam Sved, aktivirati Rakocevica iz penzije i Bog da nas vidi...
o

ok

pre 8 meseci

Ako ti covek toliko znaci vodi ga kuci na poklon domacici.
n

nonameeee

pre 8 meseci

steta...valjao bi nam bas suter takav