"Marko Ivanović"
"Marko Ivanović"

Novi izgled čačanskog hrama košarke (FOTO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.07.14. | 11:28

"Uloženi su veliki napor, trud i sredstva, ali mislim da je bilo potrebno i da se isplatilo. Moram se zahvaliti Tomović parketima, Ča Termu i Vitorović parketima, svi ono su se odrekli dela zarade ili su nam kao Tomović parketi poklonili parket koji smo ugradili u rekete. Sve u svemu, odradili smo neophodan posao sa minimalnim sredstvima", kaže direktor Borac MOZZART Sporta Marko Ivanović

Marko IvanovićPosle desetodnevnih radova završena je sanacija parketa u dvorani kraj Morave koji je dobio jedan potpuno novi izgled.
"Mogu da izrazim zadovoljstvo što se tiče tog dela dvorane koja je dovedena na vrhunski nivo", kaže direktor Borac MOZZART Sporta, Marko Ivanović.
"Uloženi su veliki napor, trud i sredstva, ali mislim da je bilo potrebno i da se isplatilo. Moram se zahvaliti Tomović parketima, Ča Termu i Vitorović parketima, svi ono su se odrekli dela zarade ili su nam kao Tomović parketi poklonili parket koji smo ugradili u rekete. Sve u svemu, odradili smo neophodan posao sa minimalnim sredstvima".

U okviru projekta "Zajednici zajedno" koji je realizovao NIS u saradnji sa gradom Čačkom Borac MOZZART Sport je za svoje projekte dobio određena novčana sredstva.
"Klub će realizovati projekat Košarka način života u okviru koga smo planirali da napravimo teretanu koja je potrebna kako za seniore tako i za ostale kategorije. Teretanu će moći da koriste zaposleni u NIS-u, ali i građani Čačka po mnogo povoljnijim uslovima nego na drugim mestima. Takođe, planira se izgradnja jednog spoljnjeg igrališta, ispred službenog ulaza, iz pravca Moravske ulice ka Moravi. Taj teren će biti za naše mlađe selekcije, ali će koristiti i naši sugrađani. Smatram da se Borac MOZZART Sport opravdano našao u projektu Zajednici zajedno".

Izabrane vesti

Borac MOZZART Sport trenutno ima i dvojicu reprezentativaca.
"Uroš Čarapić se nalazi u juniorskoj reprezentaciji na EP, na pripremama je bio i Matija Popović. Nikola Pešaković se nalazi sa B reprezentacijom Srbije na turneji u Kini, odličnim igrama u našem dresu zaslužio je poziv. Početak priprema planiran je za 11. avgust, ali će deo tima krenuti 4. avgusta", zaključio je Ivanović.  

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

SrbijaMarko IvanovićBorac MOZZART Sport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara