Komentari na vest

Obradović: Mnogo dobrih detalja u odbrani, problemi sa izgubljenim loptama i ofanzivnim skokom

K

Karlo Veliki

pre 16 dana

Buducnost mi je delovala kvalitetnije, brze i cvrsce..Iznenadio me je MAKUNDU.., mlad a strasan potencijal.. On je dokaz da slepci u Partizanu ne umeju da selektiraju igrace na mesti centra, na primer, gde dovode Kabokla, plate ga a on RUPA, a 5 godina mladji Makundu im je bio na dohvat ruke...Drugo, svi obojeni igraci su spremniji od nasih obojenih, a Panter je pao na nivo beogradske lkige, a kosta"kao svetog Petra kajgana". Ono sto je zabrinjavajuce je da je SD CZ postala preca od Ustava Srbije... Naime, u nasem Ustavu KiM su deo nase teritorije ali o tome niko nije vodio racuna, a oni koji su trebali mlatili su praznu slamu, a sada na zahtev KK CZ tj. Covica drzava iznosi podatke o beznacajnoj kradji jednog stranca u Srbiji...Dobro ako je tako, bio sam na KiM 1999 i zao mi je tog naroda, pa trazim da se drzava - tuzilastvo pod hitno izjasni da li je uhvacen lopov koji je pljackao Srbe, a kazu da je u pitanju neki "talentovani" politicar?
M

MJS

pre 16 dana

Momak,šta si sve ovde nabacao, odnosno nalupetao.... Vidi malo bolje rubrike i forume,probaj u rubrici Fantasy ili životinjski svet!!!!
J

Junker

pre 16 dana

Ti si majstore u sezoni protiv Radonje u prva 3 derbija vodio svega 47 sekundi i zalio se na kraju sezone na sve i svasta. Geografija te ubi…
t

ti si majstore

pre 16 dana

prvak aba lige aktuelni, i osvajac 9 evroliga....pusaaaaa
J

Junker

pre 16 dana

Niko ne osporava to. Kao sto ne osporavamo ni 3 godine i 1 trofej.
@

@ssss

pre 16 dana

Junker to što ti i tebi slični spominjete tu nebulozu od tri godine jedan trofej je na nivou malog deteta u zabavištu.Svaki trener u bilo kom sportu koji radi kao Žoc trideset i kusur godina je sigurno imao periode kada nije osvajao titule po nekoliko godina.To ne umanjuje njihovu veličinu.Uzgred Željko je u prvoj godini izgubio finale na jednu loptu od evroligaške Zvezde u utakmici koju ste tri puta prekidali.U drugoj sezoni vam je uzeo titulu.Ne znam šta ti tu nije jasno?
G

Gostgost

pre 16 dana

I Rusija je vodila 20 sekundi protiv Spanije, pa na kraju pobedila i osvojila titulu. Tako nebitan podatak.
H

Hvala ti

pre 16 dana

što pratiš Partizan. Nastavi i dalje.