Željko Obradović
Željko Obradović

Obradović: Neki nisu igrali najozbiljnije

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.04.24. | 22:40

Utisci Željka Obradovića posle pobede u Laktašima i plasmana u polufinale ABA lige

 Košarkaši Partizan Mozzart Beta plasirali su se u polufinale plej-ofa ABA lige, pošto su u drugoj utakmici četvrtfinala pobedili na gostujućem terenu Igokeu 101:77.

Aktuelne šampione predvodili su Zek Ledej sa 20 poena i šest skokova i Mateuš Ponitka sa 16 poena i 12 skokova. Pobedi su doprineli Džejms Naneli sa 14 poena, devet asistencija i četiri skoka, Bruno Kaboklo sa 14 poena i Uroš Trifunović sa 13 poena. Džejlin Smit utakmicu je završio sa devet poena, šest asistencije i četiri ukradene lopte.

Izabrane vesti

Partizan je četvrtfinalnu seriju protiv Igokee završio 2:0, pošto je u prvoj utakmici u Beogradu pobedio 94:85.

"Jasno je bilo da smo došli sa idejom da ostvarimo pobedu i da završimo četvrtfinalnu seriju, to je najbitnije od svega. Želim da se zahvalim navijačima Partizana koji svake godine prave odličnu atmosferu kada god gostujemo u Laktašima, tokom prvenstva i sada u plej-ofu. Pitanje je vremena kada cemo početi polufinalnu seriju, moramo se pripremiti na to", rekao je Obradović posle utakmice.

"Igrači koji su počeli meč su igrali izuzetno ozbiljno i čestitke na tome, neki nisu igrali ozbiljno, nažalost, ali bilo je sasvim dovoljno da se utakmica drži pod kontrolom i da zabeležimo pobedu koja nas vodi u polufinale. Ekipi Igokee čestitam zato što mislim da su imali dosta problema u rosteru, dosta povredjenih igrača, maksimalno su se borili i ja im želim sve najbolje u domaćem prvenstvu", dodao je on.

Crno-beli će u polufinalu igrati protiv Budućnosti, koja je takođe posle dve utakmice u četvrtfinalu pobedila Zadar.


tagovi

Željko ObradovićKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara