""
""

Odbrana hale u Čačku - herojsko delo

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.05.14. | 13:23

Direktor KLS Dragan Gogić javno zahvaljuje Borac MOZZART Sportu

Na adresu Borac MOZZART Sporta jutros je stiglo pismo direktora Košarkaške lige Srbije Dragana Gogića, u kome rukovodilac takmičenja izražava zahvalnost košarkašima, trenerima i zaposlenima, kao i navijačima čačanskog kluba minulih dana angažovanih na odbrani hale od nabujale Morave, o čemu je naš portal već pisao.

Pismo upućeno na adresu direktora Borac MOZZART Sporta Marka Ivanovića prenosimo u celosti, uz neophodnu redakcijsku odbradu teksta.
Poštovani Marko, pročitao sam da su košarkaši, treneri i zaposleni u Borac MOZZART Sportu, uz pomoć sportista, navijača i sugrađana, uspeli da sačuvaju dvoranu od nabujale reke. Ako mi dozvoliš, usudio bih se da kažem da ste uz dobru organizaciju pokazali ne samo neizmernu ljubav prema klubu, već ste tim činom ni manje ni više odbranili od nabujale reke koševe kraj Morave, jedan od bastiona srpske košarke, koji već godinama uporno prkosi raznim nedaćama, uključujući i ovu poslednju. Zbog toga tebi i svima koji su uzeli učešće u akciji spasavanja u ime zaposlenih u kancelariji Košarkaške lige Srbije i lično ime čestitam na herojskom činu u teškim trenucima za Srbiju i njen narod“, piše Gogić.

Izabrane vesti

U drugom delu pisma izražava se saučešće povodom smrti legende čačanske košarke Predraga Katanića.
Nažalost, na naše veliko iznenađenje, prestalo je da kuca srce Predraga Katanića, čačanskog košarkaškog velikana, koga sam i ja imao sreće, kao mlad, da gledam što uživo, što na malim ekranima davnih sedamdesetih i da uživam u majstorijama koje su, inače, krasile tadašnju generaciju Borca. Kancelarija KLS na čelu sa mnom iskreno žali što nas je ovaj biser čačanske košarke prerano napustio“, dodao je Gogić.

Tekst i foto: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

Marko IvanovićKošarkaška SuperligaKLSDragan GogićBorac MOZZART Sport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara