"Borac"
"Borac"

Opasnost prošla za Borac Mozzart Sport i Čačane: Počelo uklanjanje džakova sa peskom

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.05.14. | 11:58

"Pošto znamo da se poplave dešavaju ozbiljno razmišljamo da se postavi zid visine od jednog metra koji bi bio poslednji bedem odbrane od nabujale Morave“, rekao je Ivanović

BoracKošarkaški klub Borac Mozzart Sport organizovao je akciju uklanjanja džakova sa peskom koji su služili kao bedem i zaštita hale od nabujale Morave. Kako ističe direktor kluba Marko Ivanović, opasnost je prošla i džakovi su sad negde znatno potrebniji.
„Pesak će biti prebačen tamo gde je potrebno, a mi smo razgovarali sa kriznim štabom, sa predstavnicima Srbija voda i dobili potvrdu da dvorani ne preti opasnost“, kaže Ivanović. „Pošto znamo da se poplave dešavaju ozbiljno razmišljamo da se postavi zid visine od jednog metra koji bi bio poslednji bedem odbrane od nabujale Morave“.
IvanovićBorac Mozzart Sport je u kriznom trenutku uspeo da se izbori sa bujicom i sačuva dvoranu.
Da je  voda prodrla u halu imali bi ogromnu štetu, samo parket ima 700 kvadrata i to je šteta negde oko deset miliona dinara. Plus selekcije ne bi imale gde da treniraju. Zahvaljujem se đacima Gimnazije, Ekonomske škole, studentima, karatistima Borca, našim trenerima, igračima mlađih selekcija, predstavnicima Crvenog krsta, navijačima i građanima koji su došli da pomognu da uklonimo 10 000 džakova i otpremimo onima kojima su potrebni“, zaključio je Ivanović.

(Tekst i foto: Đurđe Mečanin)

Izabrane vesti


tagovi

PoplaveBorac MOZZART SportMarko Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara