Komentari na vest

Partizan protiv Budućnosti u aprilu

n

niko igokei

pre 11 dana

...ne moze da zabrani tu cinjenicu da ih dr.Nebojsa sa Zvezdom redovno delja u svim mogucim derbijima vise od cele pune zadnje decenije, i da drze apsolutni negativan rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 12-13 godina za redom,to je ta njihova "slavna" istorija kojom se toliko ponose,to treba uvek napominjati!
g

gist3

pre 11 dana

Iza dr se ne pise tacka, ali kako bi ti to znao kad u skolu nisi ni isao
i

ispali iz EL

pre 11 dana

Ima jedan klub koji drzi najveci negativan GINISOV REKORD i u fudbalu i u kosarci tako sto u fudbalu titule video nije cak 7 godina za redom a LS igrao nije preko punih 20 godina za redom! A u kosarci jos i gore, 13 punih godina za redom bez osvojene niti jedne jedine titule i bez odigrane ni jedne Evrolige...sta mislite koji je to klub, pogadjajte?
a

aj popij casu

pre 11 dana

vode i u krevet derle
T

Top 12 klub

pre 11 dana

Svejedno vam je,kad god budu igrali u finalu igokea gubi ABA kao sto su izgubili sva TRI zadnja derbija za redom,izgubili i Kup i ispali iz EL tako sto smo pustili Efes,takp isto ih ceka i u ABA finalu gde ce mo imati prednost domaceg terena u Pioniru!
D

Dajvak

pre 11 dana

Gurbosi se bune što igraju na Veliki Petak - pa ne možete slaviti i Boga i malog čovjeka sa velikom torbom - to jedno s drugim ne ide.
S

Sardina

pre 11 dana

Zaveraaa!! Zeljko, nemoj ovo da igras, povlači ekipu, zavrsavaj sezonu!!
v

voleo bi

pre 11 dana

ali cekamo vas u finalu..gasimo fmp2...pozdrav sferopulosu, trenerskom magu..bica igra macke i misa i otkaz...
B

Brankost

pre 11 dana

Jbt, kakvi slepci određuju raspored u Aba ligi. Majstorica u istom danu u istoj Areni. Kako? I, zašto, baš, Partizan 30.4. subota veče, prime time, a Zvezda (inače, ekipa koja je završila na 1. mestu u regularnom delu) na Veliki petak?
N

Nenad B.

pre 11 dana

Koji ti kalendar imaš? 30.4 je utorak, a termin je od 18,30h. Obzirom da je radni dan, uopšte nije povoljan za navijače.
B

Bane 2

pre 11 dana

Звезду да игра на Велики петак?! Мало морген
M

Ma idi bre

pre 11 dana

Otkud ce Crvena Zvezda da igra na veliki petak, to su sve vernici tamo. A tek navijaci, vole Crvenu Zvezdu, kunu se u nju, a cetnici. Komedija jbt.
m

merllin_pfc

pre 11 dana

Sve izvesniji scenario je da pobijednik Aba lige nece dobiti vajld kartu za Euroleague. To su nekako iz silence najavili I Covic I Ostoja kod Plavsica na SK. Nikada se nije desilo da imaju zajednicko misljenje kao sada. To jedno izvesno mijesto iz Aba ce da popuni Osvajac Euro Cupa. Mislim da je Aba trn u oku Euroleague
0

09

pre 11 dana

Prošle godine razvukli plej of 2 meseca, samo da Zvezda ispadne iz forme. Sad im se žuri, čak i Tegi kuka kako će ispasti iz ritma
B

Bg19012

pre 11 dana

Sezonac sam Zvezde. Nije normalno da igramo 03.05
И

ИсХсНиКА

pre 11 dana

Да ли неко може да сугерише људима из управе ЦЗ тј АБА лиге, да одложе/помере уктамицу планирану за 3.мај, ем је Велики Петак ем је годишњица убиства деце у Рибникару... Људи, браћо, огроман је грех играти утакмице и навијати, на најтужнији дан у историји човечанства...Хвала
2

22

pre 11 dana

A kad bi ti hteo da Zvezda igra majke ti, da ti ljudi iz Abe i iz uprave Zvezde "ispune želju" a da pritom ne odlugovlači se sa prvom utakmicom i da imaju odlično vreme da se spremi Zvezdaza 2. utakmicu jer već sad se zna da faktički 2 dana partizan ima više razmaka između 1. i 2. utakmice a da pritom ne dođe do trenutka da u istom danu na dva različita dela grada igraju večiti zbog bezbednosti i naravno ne zaboravi na Makabi koji će igrati 30.04. u Beogradu 3. EL utakmicu i mozda igrati 4. utakmicu u u Beogradu od prilike 3. maja bolje bi ti bilo malo mozak da ukljucis!!!
A

Aloo

pre 11 dana

@22 Sta je bre,sta tebi smeta?! Ko jos igra na veliki Petak i jos je godisnjica smrti one jadne dece,a nije ti smetalo prosle godine kad se Play-off igrao 2 meseca i kad se na finale cekalo skoro mesec dana,Zvezda nije imala takmicarske utakmice samo finale KLS-a,samo da bi ste se vi brukali protiv Reala,to ti nije smetalo,100-ko crna!
И

ИсХсНиКа

pre 11 dana

ник 22....Е мој друже, како си се прерачунао, ја сам ишао на утакмице Партизана кад се ти ниси још родио вероватно, нпр гледао сам мечеве финала плејофа 88.године против Југопластике кад је ККП играо још у Хали Спортова...па онда једину утакмицу који смо играли у БГ у сезони кад освојисмо ЕЛ, 1992.године против Кнора(Виртуса) у 1/4 финалу...па онда утакмице у фудбалу, нпр против Гронингена 89.год, Милко у хулахопкама дао гол из мртвог угла, био сам на северу пошто сам из унутрашњости, па сам дошао у БГ без карте, једва смо ушли, пошто игла није имала где да падне, столица тада није ни било ...али... пошто сам оматорио и сконтао да има пуно важнијих ствари у животу, као нпр на првом месту светиње наше православне вере, зато све ово написах, да нас не бије малер више као народ....а исто ово сам писао и на вести кад је прво било речено да ће Партизан играти на Велики Петак и срећом видех да се ти променило....не треба нико да игра тај дан и тачка, ако мислимо да нам као народу крене на боље!!!
J

Jajce

pre 11 dana

Ako se Buducnost ne skloni i ne skine gace,imaju sanse da izbace partizan,to bi bilo odlicno za ABA Ligu i Srpsku kosarku.
B

Burek

pre 11 dana

Voleo bih to i ja, da se razumemo, ali mislim da će ko god bude u finalu ABA lige oba večita igrati EL sledeće sezone
N

Niko123

pre 11 dana

Ne, bice bolje po kosarku, ako Megini klinci razbiju Fmp, ali to se nece desiti.Misko i Covic saradjuju.
G

Ggostt

pre 11 dana

Kako, zašto?
N

Nero Wolfe

pre 11 dana

Da napakoste Makabiju.
G

Ggostt

pre 11 dana

Kako, zašto?