Komentari na vest

Partizanova prva plej-of prepreka: Bursa nije limunada iako ima veze sa njom, Alimpijeviću odrešene ruke

H

Hdlslk

pre oko 2 godine

Ljudi je l moze neko da mi objasni koji parametri se gledaju za domacinstvo u potencijalnom polufinalu i finalu partizana sa gran kanarijom i valensijom, posto imamo isti broj pobeda u grupnoj fazi kao i oni?
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Hdlslk Evropska košarka odavno prsla. Kakvi parametri prijatelju. Sklepali neki Evrokup pogledaj sistem takmičenja na šta to liši. PRSLO SVE
k

korona

pre oko 2 godine

Procenti pobeda. Partizan i Huventud su najbolje plasirani, imaju isti skor, ali u medjusobnom skoru je Huventud bolji. Ukoliko Huventud ispadne u Top16 ili Top8 Partizan je sledeci tim koji ce biti domacin u finalu, naravno, pod uslovom da pobedjuje sve do kraja.
i

imas sve u ostalim vestima

pre oko 2 godine

partizan nema domacinstvo jedino protiv huventuda i gran canarije,eto ukratko..kod svih drugih je domacin bez obzira na fazu ,finale,polufinale..ako ova dva ispadnu svima ostalima je domacin,ako bude projektovano da igra polufinale protiv g.canarije a finale sa huventudom gostovace.
@

@KROJF

pre oko 2 godine

Što bi reko rununski general: ' ko još prati to smešno takmičenje, taj cipiripi kup'
H

Hdlslk

pre oko 2 godine

Hvala na odgovorima
G

Gostppdeden

pre oko 2 godine

Ako bude preko 15000 grobara u areni nema sta da traži Bursa .
S

Sveti Alimpije

pre oko 2 godine

Bursa bi u ABA bila ispod Mornara i ako od njih treba da strepimo onda...
д

д.г.

pre oko 2 godine

Партизан је оформио најскупљи и најбољи тим ек. Бурса је пребацила планове. Свакако не може да приђе Партизану по квалитету. Тешко би се изборили за плеј оф аба.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Najskuplji jeste, mozda je Virtus tu negde koju stepenicu nize, ali tesko da je najbolji ako je Huventud iznad njih na tabeli.
L

Laufer

pre oko 2 godine

Tim koji kod kuce izgubi od future koja je trenutno u kanalu,nema sta da trazi u Bg sa Partizanom.

Miki_Rubiroza23

pre oko 2 godine

Da si hledao utakmicu shvatio bi kako su i zasto izgubili... Kobs i Peri u poslednjoj cetvrtini bi ubacili i frižider kroz obruc