""
""

Podvig Čačana! Ceo grad odbranio halu od Morave

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.05.14. | 15:36

Kao nagrada sugrađanima za pomoć u teškim okolnostima, Borac MOZZART Sport časti navijače besplatnim ulazom na meč sa FMP-om, u utorak

Košarkaši, treneri i zaposleni u Borac MOZZART Sportu, uz pomoć sportista, navijača i sugrađana uspeli su da sačuvaju dvoranu od nabujale Morave.

I ovog petka, u redovnom terminu, u klupskim prostorijama održana je konferencija za novinare, ali se nije govorilo o narednom protivniku, već o borbi sa vodenom stihijom.
Odbranu dvorane od reke koja je nadolazila počeli smo na vreme. Prvi su u pomoć pritekli naši seniori, ali i igrači mlađih kategorija i njihovi treneri. Potom su došli članovi karate kluba Borac, pozvali smo navijače i sugrađane da priteknu u pomoć. Pomogle su komšije, ekipa Crvenog krsta, niška žandarmerija, ali i ostali Čačani, privatna preduzeća...Napravljena je sjajna akcija, odbranjena je dvorana zahvaljujući velikom naporu svih koji su učestvovali u radu. Svima dugujemo veliku zahvalnost, od dece do starijih ljudi u osmoj deceniji života“, kaže direktor kluba Marko Ivanović

Izabrane vesti

Utakmica sa FMP-om je odložena. Kad je novi termin?
U utorak 20. maja od 19.00 sati, a kao nagrada sugrađanima ulaz će biti besplatan“, zaključio je Ivanović.

U akciji odbrane dvorane kraj nabujale Morave učestvovali su i igrači prvog tima, među njima Nikola Pešaković i kapiten Draško Radović.
„Na početku su se okupili igrači svih kategorija. Potom su u pomoć priskočili sugrađani, odazvali su se u velikom broju i odrađen je sjajan posao. Dugujemo veliku zahvalnost svima, a odužićemo se dobrim partijama u narednim mečevima“, kaže Radović.

Zapaženu ulogu u odbrani hale imao je i Nikola  Pešaković.
„Malo kasnije smo došli sa utakmice protiv Partizana, ali smo već ujutru bili kraj dvorane. Uz pomoć medija obavešteni su i pristigli su sugrađani, razni sportisti, karatiste je predvodio Slavoljub Piper, bilo je i navijača... Svima se zahvaljujem na pomoći, da nije bilo njih voda bi prodrla na parket i šteta bi bila neprocenjiva“, zaključio je Pešaković.

Tekst i foto: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

SrbijaKLSKK Borac ČačakBorac MOZZART Sport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara