Navijači Partizan Mozzart Beta (Star Sport)
Navijači Partizan Mozzart Beta (Star Sport)

Poruka Bajerna Grobarima: Hala je rasprodata, bubnjevi i megafoni nisu dozvoljeni

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.11.23. | 12:04

Minhenski klub se oglasio na Tviteru na srpskom jeziku dva dana uoči okršaja sa Partizan Mozzart Betom u Evroligi

Raspoloženje košarkaša Partizan Mozzart Beta pokvario je sinoćni abaligaški poraz od Igokee, ali crno-beli žele da nastave trijumfalno na evropskom putu. Već u sredu od 20.30 očekuje ih gostovanje Bajernu, nakon što su u prošloj rundi nakon velikog preokreta u Beogradu uzeli meru Fenerbahčeu i došli do skora 3-4.

Izabrane vesti

Povodom gostovanja srpskog kluba u Minhenu, Bavarci su se oglasili saopštenjem putem Tvitera i na srpskom jeziku dali instrukcije Grobarima.

"Naša hala je protiv Partizana rasprodata! Neće biti dodatnih karata na blagajni pre utakmice. Stoga vas molimo da ne dolazite bez važeće karte. Radi pojačane kontrole na ulazu u halu, mole se svi navijači da, što je ranije moguće, gradskim prevozom dođu u BMW Park. Ulazak u Halu je moguć 90 minuta pre početka utakmice", napisali su Bavarci, a zatim se dotakli onoga što sme i ne sme da se unosi u halu: "Postoji totalna zabrana unošenja tašni svih vrsta u dvoranu. Radi sigurnosti, tašne bilo koje vrste i veličine neće biti moguće uneti u halu. Bubnjevi i megafoni nisu dozvoljeni! Transparenti i zastave (dužina štapa ne sme biti veća od 1,50m) moraju na glavnom ulazu biti pokazani. Radujemo se jednoj interesantnoj i uzbudljivoj utakmici!"



tagovi

KK PartizanKK Bajern MinhengrobariGrobari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara