Jelovac, ©MN Press
Jelovac, ©MN Press

Poruka iz Mornara: Nismo ni pomišljali da dovedemo Jelovca

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.06.20. | 15:12

Poslednjih dana mnogo se igrača dovodi u vezu sa Mornarom

Mornar je ovog proleća ekipa koja je veoma aktivna na tržištu, a kako ističe sam Đorđije Pavićević, predsednik kluba iz Bara, menadžeri još na to sve pokušavaju da dignu cenu igračima preko Mornara. Uz to stiže i demanti - Mornar nije zainteresovan za Stevana Jelovca.

Stigli su u klub Aleksandar Lazić iz Primorske i Tejlor Smit iz francuskog Nantera, blizu je i Marko Jeremić iz FMP-a, a često se pominju imena potencijalnih krilnih centara.

Izabrane vesti

U igri je, navodno, bio i bivši član Budućnosti Erl Klark, koji je imao dobru sezonu u San Pablo Burgosu, a na društvenim mrežama i u medijima u regionu juče je odjeknula vest da u Bar stiže Stefan Jelovac. U pitanju je povremeni srpski reprezentativac, koji je igrao kratko u Crvenoj zvezdi, a potom krstario Evropom i nastupao u Turskoj, Italiji, Litvaniji, Španiji, Rusiji i Nemačkoj.

Od toga, izgleda, nema ništa.

"Nismo ni pomišljali da dovedemo Jelovca. Menadžeri dižu cene igrača preko Mornara, to je sve", rekao je za Vijesti predsednik Barana Đorđije Pavićević.

Prvi čovek Mornara je nedavno najavio da će ekipa početi pripreme sa dva već dovedena pojačanja i igračima koji su ostali od prošle sezone, pa tek onda razmišljati o novim akvizicijama...



tagovi

Stevan Jelovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara