Predsednik Fenera: Željko da ostane dokle god želi

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.05.20. | 15:24

„Čini mi se da nećemo igrati ovog leta“, kaže Ali Kodž

Pinp-pong na relaciji Željko Obradović – uprava Fenerbahčea se nastavlja. Dugo je javnost spekulisala da li će najbolji trener Evrope ostati u Istanbulu, jer mu ovog leta ističe ugovor, a predloga novog još nema na stolu. Bar ne u zvaničnoj formi.

Sam Obradović je rekao da je čvrstim nitima, daleko većim od profesionalnih, povezan sa turskim gigantom, izrazio je spremnost da ostane na Bosforu, tako da je loptica sad u kancelarijama kluba.

Izabrane vesti

Predsednik Ali Kodž najavljuje da neće dozvoliti da Žoc postane slobodan na kraju ove sezone i njegova namera je da nastavi posao u Feneru.

Fenerbahče je Željkov dom i u njemu može da ostane dokle god želi. Naša namera se nijednog trenutka nije promenila o to smo mu već saopštili. Pokušali smo više puta tokom sezone da produžimo ugovor, ali je Obradović stalno govorio da razgovaramo kad se takmičenja završe“, rekao je Koč.

Drugi deo njegove izjave takođe je zanimljiv, jer sugeriše da se Evroliga neće ni nastaviti. Podsetimo, tursko prvenstvo je nedavno poništeno, a neizvesno je da li će se košarkaši vraćati na parket ovog leta, da dovrše sezonu prekinutu usled pandemije virusa korona. Kako sad stoje stvari – neće.

Ne znam šta će Evroliga odlučiti, ali mi se čini da nećemo igrati tokom leta. U svakom slučaju ćemo sesti za sto sa trenerom u predstojećim danima“, dodao je Kodž.

Inače, turski mediji su pisali da će uprava Fenerbahčea srezati budžet za narednu sezonu za čak 50 odsto, u skladu s tim ponuditi platu trofejnom stručnjaku od 1.650.000 evra, što je duplo manje od 3.300.000 na koliko je dosad računao.

(FOTO: AFP)


tagovi

Ali KodžKK Fenerbahče

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara