Obraćanje Printezisa (Foto: Printskrin)
Obraćanje Printezisa (Foto: Printskrin)

Printezis rastužio navijače Olimpijakosa: Hvala za prelepih 20 godina

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.06.22. | 23:04

Sada je zvanično - legendarni košarkaš ide u penziju

Košarka je od danas siromašnija. Zvaničan kraj veličanstvene karijere ozvaničio je legendarni Jorgos Printezis. Košarkaš koji je već godinama simbol Olimpijakosa je zvanično okončao karijeru i to na najbolji mogući način - posle osvojene titule prvaka Grčke.

Pirejci su održali čas košarke Panatinaikosu u finalnoj seriji nacionalnog šampionata. Olimpijakos je slavio sa u ubedljivih 3:0 u seriji, a proslava titule je protekla u znaku Printezisa, košarkaša koji je učestvovao u četiri šampionske titule Grčke.

Izabrane vesti

"Hvala iz srca za sve, hvala vam za prelepih 20 godina koje smo zajedno proveli", počeo je Printezis emotivno obraćanje navijačima Olimpijakosa:

"Hvala vam što ste bili uz nas i u najtežim momentima kao i u onim najmagičnijim. Od sledeće godine ću biti sa vama na tribinama gde ću pratiti klub. Hvala vam još jednom".

Pored već pomenute četiri titule u Grčkoj, Printezis je sa Olimpijakosem osvojio dve titule prvaka Evroge, a još uvek se ne zaboravlja pobednički šut u finalu protiv CSKA. Dva puta je osvajao Kup, a sa nacionalnim timom Grčke ima bronzu sa Evobasket u Poljskoj 2009.



tagovi

Jorgos PrintezisKK Olimpijakos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara