Ljulj lupa ćušku Situ Alonsu (Reuters)
Ljulj lupa ćušku Situ Alonsu (Reuters)

Provokator Ljulj nema poštovanja ni prema kome: Opet pravio scene i lupio ćušku treneru rivala (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.10.23. | 17:01

Niko ne spori da je iskusni Španac u poslednjih deceniju i po jedan od najboljih košarkaša Evrope, ali teško da postoji mnogo prljavijih igrača od njega

U košarkaške smicalice Serhija Ljulja iz prvog lica uverili su se košarkaši Partizan Mozzart Beta u prošlosezonskom plej-ofu Evrolige. Zakuvao je Španac situaciju na terenu, bezizlaznu za njegov tim, ali svi znamo kakav je haos napravio i kako se serija u kojoj je Partizan poveo sa 2:0 završila.

Počela je nova košarkaška sezona širom Evrope, a Ljulj nastavio sa svojim, dobro znanim provokacijama. Pre samo tri dana, u 2. kolu Evrolige protiv Anadolu Efesa, potpuno nepotrebno je bodičekom oduvao leđima okrenutog mu Erkana Jilmaza, da bi danas na meču ACB lige u kojem je Real Madrid oduvao srušio Mursiju (106:92), Ljulj ponovo pokazao da nema poštovanja ni prema kome, pa ni prema treneru protivičnog tima, kojeg dobro poznaje... Kako iz španske klupske košarke, tako i iz reprezentacije gde je Sito Alonso sredinom prošle decenije bio pomoćni trener.

Izabrane vesti


Tenzija je počela da raste u poslednjim sekundama druge četvrtine. Valter Taveres je poentirao, a centar Mursije koji se prethodno rvao sa Edijem, zaradio tehničku grešku zbog flopinga. Sudijska odluka razljutila je Sita Alonsa, a kada su igrači i trener gostiju krenuli sa parketa put svlačionice Ljulj se pojavio i počastio Alonsa ćuškom sa leđa. Zapravo, prvo je blago odgurnuo 47-godišnjeg stratega, zatim ga "lupio" po potiljku i usput nešto dobacio. Jasno, uveliko nervoznom Alonsu je to zasmetalo i krenuo je da raspravi stvari sa bekom Reala. Ali Ljulj je majstor da podigne temperaturu na ringli, da stavi poklopac preko šerpe, te da momentalno šmugne kada počne da kipi.

Da li je sudijama promakla interakcija na realaciji Ljulj - Alonso, tek 35-godišnji as Real Madrida je prošao nekažnjeno i meč završio sa 10 poena za 18 minuta provedenih na parketu. Ogroman doprinos pobedi Kraljevskog kluba dao je Fakundo Kampaco koji je uz 14 poena imao i 10 asistencija, dok je Tavares bio najefikasniji pojedinac duela u Madridu sa 18 poena i osam skokova.


tagovi

Serhio LjuljReal MadridSito Alonso

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara