Komentari na vest

Prvi utisci Obradovića: Jedan skok rešio utakmicu

S

Sta reći?

pre oko 1 godinu

Sve ste pokvarili ostoja kada ste dozvolili onim muljtirima tiket lajna da ponize prave navijače, i izvaraju ih da 7 sata dzabe čekaju u redu. To je bio veliki žaler ostoja. Da pobeddimo 5 jači za Pantera. Ali nukada više ne smeš dozviliti da tiket lajn ima veze sa ulaznicama. Volim crno bele baš!!! Navijam od Praje, Kiće Kerkeza pa na ovamo. To morate cjeniti...
I

Iskreno

pre oko 1 godinu

Kakav jedan skok.Da nije bilo one dvije greške Reala na kraju pri izvođenju lopte izgubili bi 10-et razlike.
s

srka

pre oko 1 godinu

O čemu ti pričaš čoveče?! Što nisi ko gospodin, posle druge utakmice izašao i rekao, da je Panter učinio nešto najgore što jedan kapiten može da učini svom timu. Ćutao si jer ne smeš ništa da mu kažeš. Sad pričaš o tome kako nisu igrali pametno. Pa ko tu pamet treba da im prenese. Ko im je dozvolio pored tvog nedodirljivog autoriteta da se kao uličari tuku u Madridu. Tebi su se iskezili sa onim ponašanjem. Pokazali su koliko te poštuju i Panter i Lesor, kad su krenuli da se biju tebi ispred nosa. Da si pravi gospodin, podneo bi ostavku posle druge utakmice u Madridu. I otišao iz ove čamotinje uzdignuta čela. Ovako ćeš otići u zaborav kao najobičniji gubitnik. Još samo da sačekamo da te Cedevita dokusuri, po običaju. Ja da sam trener i da se moji igrači biju pred mojim očima i sramote me pred celim svetom, ma otišao bih iste sekunde, ne bih čekao ni trena. Saučesnik si u najvećoj sramoti u istoriji SD Partizan!!!
g

gost0

pre oko 1 godinu

Naneli i Exum 3/21 sut, 9 bacanja omaseno, mi od ovoga gore odigrati ne mozemo, Realu je ovo vrhunac! Sledecu nam samo Aleksa fali, njima Jabusele i Dek verovatno, nije da smo bez sanse! Napred Partizan!
P

Pjer Karden

pre oko 1 godinu

Moj utisak je takav da je Real delovao kompaktno,imali su veliko samopouzdanje od starta,kontrolisali su meč,čak je i Musa ličio na košarkaša,Partizan nekontrolisan,često brzoplet,Real se nudio ali nije bilo kreacije u igri,Obradović kriv za neke situacije u petoj će vam biti baš teško,imaćete protiv sebe publiku,sudije i razigrani Real.To što ste došli do plej ofa nije epohalno iznenađenje,imate 6 budžet u EL,ove godine je bilo baš iznenađeno,podbacili su Efes i Milano tako da možete biti zadovoljni i da ne prođete.
M

Mst

pre oko 1 godinu

Stao šut za 3 poena i odma mulo džeki. Srećno u Madridu.