""
""

Radničkom ne pada na pamet da se preda Zvezdi: Samo da bude neizvesna završnica

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.04.14. | 14:37

''Koliko oni žele titulu prvaka, toliko mi želimo da bar kao treći obezbedimo novu sezonu Jadranskoj ligi'', poručuje kapiten Kragujevčana Stefan Birčević

Kapiten Radničkog iz Kragujevca Stefan Birčević rekao je uoči meča sa Crvenom zvezdom da se njegov tim neće unapred predati, iako crveno-beli važe za favorita u predstojećem meču Superlige Srbije.
"Zvezda jeste favorit, i u ovom derbiji i na fajnal-foru sledeće nedelje, ali ne pada nam na pamet da položimo oružje. Borićemo se da igramo egal i pitanje pobednika rešavamo u završnici meča. Videćemo u kom sastavu će igrati protiv nas. Koliko oni žele titulu prvaka, toliko i mi želimo da ostvarimo svoj cilj, a to je da uđemo u plej-of i bar kao treći u Superligi obezbedimo novu sezonu Jadranskoj ligi", rekao je Birčević.

On je dodao da je Zvezda podjednako jaka pod košem i na spoljnim pozicijima.
"Prednost Zvezde je duža klupa i kvalitetnih 12 igrača. Svaki njihov pojedinac može da bude ključni igrač večeri, ali spremamo se da igramo jaku timsku košarku, i u defanzivi i u ofanzivi. Marjanović igra fenomenalno, njega je teško zaustaviti u reketu. Vratio se Mitrović posle povrede, a tu je i Dragićević, koji se izvlači i šutira za tri poena. Pod košem su jaki, a možda će nam bekovska linija praviti nešto manje problema, iako je Dženkins u sve boljoj formi", rekao je Birčević.

Izabrane vesti

Utakmica četvrtog kola Superlige Srbije Crvena zvezda - Radnički igra se u subotu od 18 sati u hali Pionir.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Stefan BirčevićSrbijaRadnički NišKošarkaška SuperligaKK Radnički Kragujevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara