Komentari na vest

Sad moramo da im vratimo za Beograd i Berlin! Orlovi, pobedite za Borišu i Srbiju

G

GLAVATANERU

pre 9 meseci

Ako budemo igrali timski pobedjujemo, ako Bude solirao Bogdanovic iz neizgradjenih akcija.
V

VRH vrhova

pre 9 meseci

Nadam se da će uz Milutinova, Jovića (iz Majamija), Davidovca, Bogdanovića, Marinkovića, Micića i Avramovića, i Jokić, Smailagić, Pokuševski, Lučić i Jaramaz biti spremni za OI u Parizu.
C

CFC

pre 9 meseci

Iz BRATUNCA je. Republika Srpska. Preko puta Ljubovije.

Hulk

pre 9 meseci

Da im cekiramo kartu za Rim ✅️
G

Gdemože?!

pre 9 meseci

Da se gleda online?! Tačnije preko telefona. Posao, industrija ne staje. Cepaj žabare. FMT Zaječar je uz Srbiju 😎
Š

ŠefZajecar

pre 9 meseci

Odbiću ti 10% od plate 🤣
@

@šefzajecar

pre 9 meseci

kupi ljudima televizor
R

Ragina Glava

pre 9 meseci

Neka pobede pre svega za njih, zbog odricanja koja su imali i imaju i dalje, zbog krvavih treninga svaki dan, pa tek onda za svoje porodice, Borisu i sve nas koji ih iz sveg srca podržavamo i bodrimo. Srbija!
S

Seoska džukela

pre 9 meseci

Nije Boriša iz Ljubovije već iz Bratunca. To što Bratunac nema porodilište ne znači da su svi iz Ljubovije ili Zvornika.
G

Goat49

pre 9 meseci

Aman bre dokle vise sa tim pisanjem da nesto moramo? Sada bas moramo, sada je taj trenutak. Dobro niste napisali sada ili nikada. Malo racionalnije gledajte situaciju i krajnji cilj a ne da li treba nekome da vratimo dugove. Neka nas Italijani pregaze danas 50 razlike ako cemo posle da odemo do polufinala i borbe za medalje. Nismo mi ti danas koji moraju nego oni! Njima poraz znaci i kraj takmicenja dok nas ocekuje posle duel sa Dominikanom koji nas, ako dobijemo, vodi dalje. Prema tome, ako neko nesto mora to su Italijani a nasi momci neka nastave da igraju svoju igru i bez nervoze danas, opusteno i strpljivo.
C

Cetnici DS1989

pre 9 meseci

Vratite crvene dresove! Dosta nam je jugoslavije, zato niko i ne navija za vas! U Srbiji je vise gledan zreb za ligu sampiona u kojoj se takmici Zvezda nego utakmice kosarkaske reprezentacije!
s

south

pre 9 meseci

Cudi me da uopste i gledate reprezentaciju u fudbalu i kosarci pored toliko igraca Partizana
N

Ne bitno

pre 9 meseci

Svakako nam je ne bitno pobedili ili izgubili moramo da pobedimo dominikanu i ako njih pobedimo svakako smo prvi u grupi ne bitno sta se desilo sa italijom tako da pozz
b

budemo li

pre 9 meseci

gledali unazad kao vracanne bilo cefa, gubimo lagano . inace koliko smo mi puta odradili Italiju, jedno 30 godina pre toga bon stoo..