Komentari na vest

Sferopulos: Hoću da Nedović uvek igra ovakvu odbranu i da navijačima pružimo još radosti

a

ajhahah

pre oko 1 mesec

pa nedovic da moze ovako da igra ne bi bio u zvezdi vec u golden stejtu.Nedovic je tu gde jeste jer je pod jedan staklen igrac koji je svako malo povredjen a pod dva igrac koji nije konstantan on na jednu dobru igra 5 losih utakmica.Takav je i ostatak ekipe zvezde zato i jesu tu gde jesu.Ovo sinoc je i bilo normalno da se nakon brda poraza dobije neko,ne moze se stlano gubiti
M

Maestro

pre oko 1 mesec

Fora je u tome sto Nedovic ne moze u kontinuitetu da igra ovako,ni on ni jos nekolicina igraca,zato i jesmo 16-ti na tabeli!
z

zalizanko

pre oko 1 mesec

gori cak i od radonjica
T

Top 11??

pre oko 1 mesec

Da li se dobija pehar za Top 11?
T

Topic na Teren

pre oko 1 mesec

HOCEMO TOMPKINSA I TOPICA NA TERENU,DOSTA JE UPRAVA VISE CUVALA TOPICA ZA NBA DRAFT!
A

Aca LJotic 89

pre oko 1 mesec

Sad jako na Aba Ligu i Kls.
I

Immobile

pre oko 1 mesec

Ako Sferopulos sa ovim timom uzme titulu Partizanu, treba da dobije višegodišnji ugovor i odrešene ruke za sve... Naučna fantastika, to što je Crvena zvezda danas igrala kako je igrala je stvar inspiracije igrača i postavke trenera koji je fenomenalno postavio utakmice protiv jedne jako dobre ekipe koju vodi jedan vrhunski trener kao što je Banki. Iz ove ekipe se izvlači više od maksimuma. Koliko Teodosić znači timu to se videlo u ove dve utakmice gde nije bilo mučenja konstantnog u napadu sa pronalascima rešenja, čim on izađe i ostane Hanga na poziciji 1, to su problemi u organizaciji, gde obično rešenja nema, napadi ističu i nastaju tantalove muke uputiti šut ka košu. Hanga nije loš igrač, ali on nije kreator. On može da prenese loptu kako je radio u Real Madridu, a počeo u Barseloni kod Pešića, ali ne i da kreira i organizuje napade. Danas 30 asistencija što je fantastičan broj. I najveća prednost Crvene zvezde protiv Partizana u potencijalnoj finalnoj seriji može biti ta kreacija, koja kod Partizana ne postoji. Partizan je poslednji tim po prosečnom broju asistencija u Evroligi i ogroman je uspeh i za njih da budu tu gde jesu sa takvim jednim podatkom, što govori kakav je Željko trener, a i govori o individualnom kvalitetu igrača Partizana koji je definitivno visok, s obzirom da je Partizan poslednji i po prosečnom broju skokova na jednoj utakmici. Sve u svemu čeka nas vrlo interesantan i paklen završetak sezone.
A

AKO. .

pre oko 1 mesec

je kljucna rec
S

SIoba

pre oko 1 mesec

Burazeru, pa topla voda je izmišljena odavno....to što si rekao,vidi i slep....naravno da nam fali plej pored Tea i da Hanga ne može da organizuje...kao što si rekao, bukvalno svaku utakmicu je tako bilo,kada je Hanga na pleju, teško je bilo kakav šut uputiti ka košu,čak i na silu...
d

drvoMama

pre oko 1 mesec

svake godine isto naoadamo f 4 i onda se izlvlaci maksimum iz limitirane ekioe od 25mil budzeta 16 pa trej pa smart pa oskar 5.5mil
I

Immobile

pre oko 1 mesec

@Sloba Druže, ja sam dao komentar i izneo svoje mišljenje, bazirane na činjenicama, ne znam šta slep vidi ili ne vidi... U ovom komentaru nije spomenut samo Hanga i problematika u organizaciji napada već i neke druge stvari. Ne znam samo šta si hteo da kažeš sa ovim komentarom. To i slep vidi, a onda si se složio sa mnom. Dosta pobrkano i kontradiktorno.
R

Rodja73

pre oko 1 mesec

Auuuh ljudi vi stvarno nemate pojma o kosarci pa taj Nedovic samo igra ne vazne utakmice stvarno ste smhwsno...
g

gosttt

pre oko 1 mesec

Nevazno* Prvo pravopis pa onda omalovazavaj ostale :)
B

Bnm

pre oko 1 mesec

E OVO AKO NE ISKORISTITE ONDA STVARNO JBG... OVAKVU SANSU, OVAKAV ZICER ZA TOP15 MORATE ISKORISTITI. NAPRED JUNACI, SRECNE VAM RANE. OVO SAM NAPISAO SAMO ZBOG KOMENTARA GRCKOG TRENERA "NISMO OVO ZASLUZILI". STA BRE NISTE, NEKO DRUGI KRIV???
K

Komšija Mali

pre oko 1 mesec

Majstore, čovjek govori o maleru sa povredama. Nego, nešto ne vidim i od vas da drhte u EL?! Druga je stvar što pratiš samo domaće medije i još uvijek vjeruješ u bajke o "avangardi"...
R

RazlikaMorala

pre oko 1 mesec

I sad svako normalan kada bi uporedio ovog mirnog,staloženo,razboritog i elokventog coveka i onog napucanog sto divlja,rumeni od besa,napada sve živo od igraca do sudija,shvatice razliku izmedju nasih trenera od radonjica,tomica,obradovica,ivanovica,grka i onih poput dula kabadahije i zocka ostojica. Cast samo Canku i Sasku.
H

Higigiv

pre oko 1 mesec

Al ovaj nije na tabli POTPISO!?
C

Cikago

pre oko 1 mesec

Bice drama za top 15 do kraja sezone nema sta
Z

ZvezdaraC

pre oko 1 mesec

Sreca tvoja Janise pa za protivnika imas izlapelog, bivseg trenera Zelimira kog ces da oducis u finalu i posaljes u penziju. Inace, nista nisi unapredio ekipu u odnosu na Duska.
p

postic

pre oko 1 mesec

Pa kako nije i ti lupas gluposti
O

Ok

pre oko 1 mesec

Pa tom Dusku je bilo najbitnije da dobije Zvezdu. Protiv ovih nije imao motiva. Ovaj osakacen tim kad resi moze da dobije svakog u El.