Aleksa Avramović (©MN Press)
Aleksa Avramović (©MN Press)

Smailagić i Avramović: Olimpijakos je dobar, mi treba da pokažemo zube

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.03.24. | 14:58

“Ne treba da zaboravimo da ćemo da igramo pred punom Arenom”

Jasno je svima u Partizan Mozzart Betu da je pobeda u duelu sa Olimpijakosom (četvrtak, 20.30) imperativ i da prava na kiks – nema.

Crno-beli znaju koliko bi pobeda uvećala šanse za odlazak u plej-in Evrolige, a Alen Smailagić naglašava da je uspeh jedino u mislima igrača.

Izabrane vesti

”Svi znamo kakva je ekipa Olimpijakos. Nama su sve utakmice do kraja važne, moramo da ostavimo srce na terenu i idemo na pobedu. Želimo da pobedimo, treniramo za to, svaka utakmica je ozbiljna, bitna, a mi ćemo dati sve od sebe da dobijemo. Igramo pred našim navijačima, dobra je ekipa Olimpijakos, neće biti lagano. Puna Arena je nešto na šta smo navikli, volim ove ljude i navijače, prijaju nam. Oni su naš šesti igrač”, poručio je Smailagić.

Zeka Ledeja nije bilo na treningu, i dalje je odsutan zbog porodične tragedije...

”Naravno da nas je to poremetilo, tragično je to što se desilo Zeku. Ali, ne znam šta da kažem, jedva čekamo da bude sa nama”.

Aleksa Avramović pohvalno je govorio o narednom rivalu...

”Očekuje nas teška, preteška utakmica. Sada nema nimalo prostora za kiks. Dobro smo trenirali, izlazimo iz perioda u kojem nismo loše igrali. Olimpijakos je ekipa koja je dugo zajedno, okosnica tima je tu već dugi niz godina. Dovode igrače koji poznaju tu košarku i način njihove igre, poput Milutinova i Vilijams Gosa. Imaju dobru bazu i odličnog trenera, igraju disciplinovanu, agresivnu i čvrstu košarku, tako i u odbrani. Ali igramo pred našim navijačima gde definitivno igramo bolje nego na strani. Treba da pokažemo zube”, rekao je Avramović.



tagovi

Alen SmailagićAleksa AvramovićKK PartizanPartizan Mozzart BetEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara