Komentari na vest

Stefanović podneo ostavku posle crnog niza, FMP nalazi zamenu u KLS-u

B

Beli pulin

pre 5 meseci

Jedini mladi trener u Srbiji koji vredi. Ovaj momak će napraviti izuzetnu trenersku karijeru. Postoje momci koji će možda uspeti, a ovaj ne postoji ni teoretska šansa da ne uspe. Bolje za njega što je otišao da dalje napreduje u normalnoj sredini, jer mu je tim katastrofa, a od g.vana ne može pita. Ovaj Fmp2 nema ni kvalitet, ni potencijalni kvalitet, ni talenat. Jednostavno, verovatno najlošiji tim od osnivanja kluba. Trenutni nivo, gornji dom Aba2 lige.
B

Budi u blizini x3

pre 5 meseci

Odradio rezultatski fantastican posao u Fmp. Dosta stvari se poklopilo. Napravio gresku jer je trpeo upravu koja nije zelela da ponudi vise para igracima. Sam je rekao da je na kraju prve sezone svima sem Brajsu ponudio nove ugovore jer je postajala mogucnost da ostanu. Nevels, Tasic otisli, posle toga Nerandzic kao pametan igrac i kapiten krenuo da se protivi, odmah predat igokei. Mening je trebao da bude tu ovu godinu, Mur preko potreban takodje, ali Sone mislio da moze takticki odgovornijeg da nadje, pa doveo igraca iz Heliosa koji samo gleda kako da asistira, mada se malo i razigrao, ali nije to to. Frejzer pogodjen kao nekada Bolden, uz njega i Valinskas, suteri za mnogo visi nivo od fmp. Ebuka iz godine u godinu rastao, doslo vreme da ode na bolje. Pustio manojlovica decko razbio split, sad u borcu stagnira. Saranovic jedino gurnut od mladih. Simovic borben, ali limit u sutu, Stepa nije za lidera. Pavicevicu treba jos minuta. Uspeh se zasnivao na strancima i na tasicu, ostali svi stagnirali, nije cudo sto topic nije u fmp nego u megi
J

Juice

pre 5 meseci

Dule Vujosevic je izjavio nesto jako zanimljivo za ovog trenera
s

stauwuwueueeu

pre 5 meseci

sta?
V

View

pre 5 meseci

Bar sad neće morati da ispunjava "svoj" glavni" cilj, kako on reče, da izmori Partizan pred utakmicu EL.
А

АКИ

pre 5 meseci

Није цвјеће Човић али и гробари претјерују са мржњом према њему али да оставимо то по страни.Жалосније од свега је то шта се десило са ФМПом који је некад био омиљен клуб. Иако није имао своју публику дворана је била попуњена.Нарочито у еврокупу гдје је ФМП 3 пута играо у полуфиналу и сва 3 пута био близу уласку у финале.Играо је углавном са домаћим и то млађим играчима.Свега 1-2 странца што је прихватљиво.Избацио је и неке играче за репренз.Ово данас неличи нинашта.Развојни тим са 6-7 странаца који царине лопту.Домаћи служе да попуне број.Млади играчи иако добију који минут играју без лопте.Тако никад неће постати добри играчи већ нови Лазићи,Лазаревићи итд.Ако ти млади немају квалитет за АБА оформи Човићу тим у КЛС ту могу да играју и прођу ту 1 год.преласка из јуниора у сениоре која је критична.Прошлогодишњи ОКК Београд је садашња Мега и играју добро.Колико играча Звезде је пропало играјући за ФМП то је жалосно .
е

ејјјјјјј

pre 5 meseci

схватите више да је Човић криминалац!!!
@

@ej

pre 5 meseci

Ja vidis ne razumem Covica sto ovakve izjave ne preda sudu. Ko vam daje pravo na ovako nesto.
T

Televizor

pre 5 meseci

Uzas sta su mu radili, svake nedelje novi igrac, sve u nadi da ce se zaraditi,a to je kosarci retkost, Fica se bas uziveo.
m

matoriekspert

pre 5 meseci

Stefanović je dobar trener i dobro je što se izvukao iz blata Železnika. Rad za tu familiju nije se isplatio nikome
I

Immobile

pre 5 meseci

Čovek nateran da podnese ostavku, ali je kada je dolazio i potpisivao ugovor znao je gde dolazi i šta potpisuje, a potpisao je da bude podanik familije Čović. Šta se dalje odigrava? Budući trener FMPa je novi podanik, koji je već bio trener kadeta Crvene zvezde i koji je oteran bukvalno štapom. Ali i nije za bolje. Čovek kome su igrači u Kolubari Lazarevac vodili tajm aute i koji je namestio 3 od 5 poslednjih kola da bi opstao u ligi. Sve je smešno. To je ta fabrika trenera: Slobodan Klipa, Vladimir Jovanović, Stevan Mijović i ostali podanici... I nemojte da se pravimo ludi i da pričamo o struci kada se za perspektivne i dobre trenere nude ovakvi cirkuzanti i prevaranti. To je naša realnost i dobro je što je košarka tu gde jeste, s obzirom kako se radi... Imao bih još mnogo šta da pišem o srpskoj košarci, ali nema potrebe... Sve se samo crta iz dana u dan. Sve veće vašarište i poltronstvo.
P

Pst

pre 5 meseci

Na pocetku sezone odabirom igraca je FMP gurnut u ponor. Katastrofalan roster. Ovaj covek je do ove sezone razigravao klince kao u Megi i radio dobar posao. Losi stranci su ukanalili klub. Subotic i Asceric bez onog izmedju nogu. Nikako. Pa covek se trese kad primi loptu. Aleksa je neki drugi igrac ove sezone. Gde su Saranovic, Matovic, Simovic momci koji znaju gde su i bore se za klub. Ovi drugi moraju da igraju a igraju za statistike. Dakle Stefanovica ostaviti na klupi a menjati ove koji bi trebali da imaju kvalitet strance. Forsirati domace igrace i Zivanovica kao pleja. Tim ima problem pod kosem. Kuzmica u FMP da spasete sezonu. Nisu Krka i Cibona bolji.
z

zvezda uzela svoj deo

pre 5 meseci

zbog jakog partizana ne moze mnogo para da se iz zvezde prelije u fmp, fabrika u zelezniku ne radi vise od decenije fmp je u zivotu drzala zvezda jer nije imala konkuraciju a aba ligi i mogla je deo novac da prespe u fmp, sad to nije slucaj i evo realnosti...
м

могла би

pre 5 meseci

Весна да буде тренер,сигуран сам да би играчи то волели....играла би се бесна кошарка...
O

Ok

pre 5 meseci

Covicu casti ove ovakve sudskom zabavom. Da im nije dosadno.
L

Lavila

pre 5 meseci

7 stranca cak i ozbiljnih, uzasni rezultati
N

Neozbiljno

pre 5 meseci

drugi trener u jednoj takmičarskoj godini, a tek je decembar...
J

Jtd

pre 5 meseci

Ko poznaje "trenerske" prilike u sr razumece da je ovo logicnije ako se desi. Dolazi poslusniji a sone se izgleda otrgao kontroli i nije napravio gresku da ostane predugo kao v jovanovic. Ako neko zeli vise da sazna moze cecka da pita kako funkcionisu prilike u fmp-u on je to osetio na svojoj kozi :)
o

ode poltron

pre 5 meseci

doci ce novi
g

gost98123

pre 5 meseci

Isti Dzejson Bigs, iz filma američka pita
Z

Zgubidan

pre 5 meseci

Hahaha zaista lici a nikako nisam mogao da se setim na koga me podseca. A pazi sad ovo Davidovac, Prlainovic, Savanovic pa cak i Smailagic. Ko braca rodjena...
K

Kup

pre 5 meseci

Probaj sa Filipom da bude trener, kada nije uspeo u zvezdi, možda ovde uspe...a na kraju uvek mu možeš dati otkaz...
k

khg

pre 5 meseci

kako mislis nije uspeo u Zvezdi?