Nenad Stefanović (©MN Press)
Nenad Stefanović (©MN Press)

Stefanović pred Borac Mozzart: Sa Mijatovićem ekipa se podigla, jako ga poštujem kao trenera

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.01.23. | 11:06

"U drugoj utakmici sezone igramo protiv zaista dobrog tima koji je u odnosu na naš prvi meč u sezoni osvežio sastav", ističe Dženkins

Poraz od Mege nije mnogo uzdrmao FMP, a klub iz Železnika sada želi da se podigne eventualnim trijumfom protiv Borca Mozzart.

Čačani su dolaskom Dejana Mijatovića počeli da beleže bolje rezultate, a trener Pantera Nenad Stefanović ne krije da ima veliko poštovanje za iskusnog stručnjaka.

Izabrane vesti

"Očekuje nas teška i zahtevna utakmica protiv ekipe koja je definitivno promenom trenera, odnosno dolaskom iskusnog i kvalitetnog čoveka kakav je Dejan Mijatović, podigla nivo igre i zna dobro šta radi i kako radi. Mijatović mi je davnih dana bio trener i izuzetno poštujem i cenim. Biće težak meč i očekujem veliku borbu. Mi smo kompletniji posle duže vremena i to se vidi kroz trening koji je dosta bolji. Očekujemo reakciju nakon meča koji nismo odigrali na pravi način i da u petak prikažemo našu već prepoznatljivu igru na domaćem terenu. Uz energiju sa tribina i kvalitetnu odbranu želimo da se vratimo na pobednički kolosek", rekao je Stefanović.

Kapiten Čarls Dženkins takođe očekuje tvrd meč.

"U drugoj utakmici sezone igramo protiv zaista dobrog tima koji je u odnosu na naš prvi meč u sezoni osvežio sastav. Borac je značajno bolja ekipa nego što to govori njihov položaj na tabeli i zato moramo da pratimo plan koji je spremio stručni štab. To je jedini način da dođemo u situaciju da ostvarimo pobedu", rekao je Dženkins.



tagovi

FMP ŽeleznikNenad StefanovićČarls Dženkins

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara