Foto: MN Press
Foto: MN Press

Trener Trenta: Da fizički odgovorimo na Partizanovu unutrašnju igru

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.03.21. | 16:33

„Veličković je ekspert“

Partizan ima šansu već sutra da obezbedi plasman u četvrtfinale Evrokupa i to eventualnom pobedom nad Trentom, uz Trijumf Metropolitana nad Lokomotivom.

Sa druge strane, i sam Trento ima šansu za prolazak dalje, a to je da dobije Partizan sa više od 28 poena razlike, te da Metropolitan nadigra Lokomotivu.

Izabrane vesti

To će već teže da idći, ali trener Emanuele Molin vidi šansu svoje ekipe, ali samo ako podigne agresivnost u odnosu na prethodne utakmice.

"Protiv Partizana će prvi prioritet biti da odgovorimo fizički na visokog protivnika. Videli smo prvi meč sa njima, unutrašnji igrači su veoma snažni i tehnički jaki, sa Tomas, Mikom, Mozlijem i ekspertom Veličkovićem. Esencijalno će biti da iskontrolišemo skokove. Moramo bolje i u odbrani. Trebalo bi generalno da budemo mnogo borbeniji u utakmicama. Defanziva i agresivnost su veoma važni delovi na koje treba da se fokusiramo", rekao je Molin.

Mada, treba reći i to da Partizan neće moći da računa na Mozlija, Veličkovića i Miku… Uprkos tome, nema sumnje da će crno-beli dati sve od sebe da probaju da značajno poboljšaju aktuelnu sezonu u kojoj nisu imali mnogo uspeha.

Utakmica je na programu u sredu od 20 časova, a Trento je domaćin.



tagovi

KK TrentoKK PartizanEvrokup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara