""
""

Vesti iz Malage: Šta o meču sa Zvezdom kažu Nedović, Gagi i Musli

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.11.17. | 09:42

"Bilo bi lepo, svako dete koje počne karijeru u Zvezdi želi da završi u Zvezdi. To je moj grad, moj dom i bilo bi lepo da završim tamo, ali nikada ne znate kako će vas put odvesti, šta će se dogoditi u budućnosti", kaže Nedović

Unikaha iz Malage ima jednog bivšeg košarkaša Crvene zvezde i dva bivša partizanovca. Zato će sa Nemanjom Nedovićem, Draganom Milosavljevićem i Dejanom Muslijem meč Unikahe i Crvene zvezde u Evroligi  biti interesantniji (petak, 20.45).

To će dopustiti Unikahi da ima prednost i na parketu, ali i van njega jer ova trojica igrača mogu i te kako da pomognu treneru Đoanu Plazi da spremi naredni evroligaški izazov.

Izabrane vesti

Kako je i španskim medijima bilo zanimljivo da su ova trojica igrača igrala za Zvezdu i Partizan, onda su pomenuti morali da odgovaraju na pitanja vezana za večite rivale i srpsku košarku. I dali neke zanimljive odgovore.
"Meč protiv Zvezde će biti drugačiji za mene jer sam tamo igrao mnogo godina", rekao je Nedović, ali i dodao da će ići na pobedu.

Prisetio se Nedović sudara s Partizanom.
"Tada su bili na Fajnal foru, bili su dominantni, ali sam mnogo uživao". A Dragan Milosavljević je imao zanimljivo podsećanje za saigrača.
"Sećam se kada smo dobili 40 razlike. Njegov tim tada nije bio dobar, bili smo mnogo bolji, ali stvari se menjaju", prisetio se Milosavljević i dodao da se i dalje šali sa Nedovićem oko toga.

MOZZART KVOTE
(1,45) Unikaha (15,00) Crvena zvezda (3,05)

Govorili su o srpskoj košarci i probali da je objasne Špancima.
"Srbija je košarkaška zemlja i naša istorija je veoma dobra. Košarka je naš prvi sport", rekao je Nedović, a onda se Milosavljević priključio.
"Nije kao ovde, tamo su utakmice čvrste, navijači su ´luđi´ i normalno je da se mnogi ne naviknu na to".

Uključio se i Dejan Musli.
"Oni vole sport više od ičega", rekao je bivši košarkaš Partizana.

Gagi Milosavljević dodaje da je naša brigada u Unikahi zajedno gledala derbi koji se u ponedeljak igrao u Pioniru.
"Išli smo kod Nede kući, bilo je zanimljivo videti Nedovića. Posle pobede je naravno bio srećan", rekao je Gagi.

Nastavio je Milosavljević o narednom protivniku u Evroligi.
"Igraju odličnu odbranu, imaju talentovane igrače. Miks inostranih igrača i stranaca. To je dobar tim, sa dobrim trenerom i sa dobrom strukturom".

Potom je i Nedović prokomentarisao Zvezdu.
"Mnogi igrači su otišli prošle godine, ali su Ročesti, Lesor, Pero Antić i Milko Bjelica tu i igraju najbolju sezonu u karijeri. Dobar su tim i borben. Ne verujem da dolaze ovde sa nekim velikim pritiskom, biće to težak meč", rekao je Nedović.

Ima 26 godina, mnogo toga iza sebe, ali ne izostavlja Nedović mogućnost da će se vratiti u Crvenu zvezdu.
"Bilo bi lepo, svako dete koje počne karijeru u Zvezdi želi da u jednom momentu završi u Zvezdi. To je moj grad, moj dom i bilo bi lepo da završim tamo, ali nikada ne znate kako će vas put odvesti, šta će se dogoditi u budućnosti. Imam još godina košarke i želim da uživam u njima", rekao je lider Unikahe.


tagovi

Dejan MusliDragan MilosavljevićEvropaNemanja NedovićŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara