Komentari na vest

Vildoza: Zvezdašima posebno mesto u mom srcu, zbog devojke učim srpski

T

TP-1

pre oko 1 mesec

Vildoza ze popisao ma Zvezdu. Od januara meseca pa do kraja sezone nije ga apsolutno nigde bilo. Prvo povreda,drugo privatni problemi koji su unistili Zvezdu koja je zavisila mnogo od njega. Jos u martu se znalo i bila je cak informacija u medijima da je potpisao za Panatu. Sve je kao demantovao,zabo je ugovor i nije ga bilo briga za Zvezdu koja mu je ozivela karijeru.Navijaci su mu skandirali,nosili Argentiske zastave i sve je to sutnuo. Ne bi ga sada vratio sve i da on plati Zvezdi. A najzalije ode i ona nasa lepotica sa njim,koja je naspram njega lepotica!!!!
S

Stari Zvezdaš

pre oko 1 mesec

Kada je bio potpuno zdrav i kad ga nisu opterećivali ljubavni problemi stvarno je bio igračina. Na žalost nije uspeo da duže vreme bude na visokom nivou.
P

Ponesi

pre oko 1 mesec

Onu majcu #Free Faku, mi donosimo Argetinske zastave.
l

luka vrati se

pre oko 1 mesec

Dobio podrsku kada nije islo, nije dobio prijetnje, pljuvanje i napade navijaca kao tamo gdje "ljubav stanuje" dok ide i gde su najveci, ali samo u pobjedama.
K

Kalcopolista

pre oko 1 mesec

Nista smesnije i komicnije nema nego kad o kosarci pricaju navijaci fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji niti jedne titule i EL video nije zadnjih 12-13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE i koji ni sa 30+ mil budzetom vise ni Kup da osvoji ne moze,i onda navijaci takvog luzerskog kluba dodju ovde da pricaju Zvezdi nesto o kosarci haha...zaista neprocenjivo!🤣
T

Tata Menažera

pre oko 1 mesec

Luka i dalje te volimo najvise na svetu, vrati se kuci🙏❤️🤍
S

SB

pre oko 1 mesec

aktivno ucestvovao u akciji "desant na top16" vredi svaki dinar/evro
D

Decenijasi

pre oko 1 mesec

@sb Zanimljivo kad o EL prica navijac kluba koji drzi najveci negativan rekord u celoj Evropi tako sto niti jedne jedine titule i EL video nije cak punih 13 godina u poslednjoj deceniji,tako nesto nije zabelezeno u istoriji kosarke!
и

имао је улогу

pre oko 1 mesec

Титовог пса Рекса....
B

Burek

pre oko 1 mesec

Trinkijeri - jel ti misliš da ja ovde radim za pare ?
@

@

pre oko 1 mesec

A uzeo je i aba kitulu
J

Junker

pre oko 1 mesec

Samo ovaj nikad da se ne vrati. Dosta nam jedan Nedovic.
G

GostLazar

pre oko 1 mesec

Dzaba se uvlacis, videces u sredu koliko si ti nama u srcu kad te budemo izvizdali i gadjali
g

geograf

pre oko 1 mesec

zao mu sto nece videti navijace. zna i on da ce biti skoro prazna arena
ш

шерет

pre oko 1 mesec

узео паре и још их подјебава....
@

@seret

pre oko 1 mesec

...zahvaljuje se zvezdi sto mu je dala sansu posle ozbiljne povrede, sto znaci da nije bio bas trazen i da nije mogao da trazi neke velike pare. a cinjenica da mu je najbolja sezona u karijeri ona u zvezdi dovoljno govori o njegovoj ceni kada je dolazio. kada jedan smit uzima vece pare za navijanje sa tribina, sta jos treba reci.
T

TD

pre oko 1 mesec

Smit dobio vece pare od Vildoze?! Koji si ti besramnik, jbt.