Vladimir Lučić
Vladimir Lučić

Vladimir Lučić još dve sezone ostaje trener Vršca

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.07.21. | 12:56

Trener Vrščana poznat je po kvalitetnom radu sa mladim igračima

Vršački košarkaški klub i trener Vladimir Lučić nastavili su saradnju. Nakon što je odradio dobar posao u minulih šest meseci Vršac i Lučić odlučili su da produže ugovor na obostrano zadovoljstvo.

“Pre svega želim da se zahvalim igračima i upravi tima iz Vršca na dobro obavljenom poslu. Klub mi je ponudio da nastavim započeti posao pa smo postigli dogovor za naredne dve godine”, podvlači Lučić.

Izabrane vesti

Svima je dobro poznat značaj Vršca na košarkaškoj mapi regiona.

“Znamo šta je predstavljao Hemofarm na prostorima bivše Jugoslavije. Bio je šampion ABA lige, iznedrio je značajne igrače i stvorio odlične uslove za rad. Vršac je grad košarke koja se rado gleda u mestu. Imamo odlične uslove za rad i veliku pomoć od samog grada”.

Kao trener volite da radite sa mladim igračima.

"Tako je. I sada ću se truditi da u ekipi imam što više mladih, perspektivnih igrača, ali i da sastavimo respektabilan tim. Uz pomoć ljudi iz kluba oformićemo kvalitetne mlađe kategorije koje su svojevremeno imale značajno mesto u kadetskoj i juniorskoj ligi”.

Verujemo da će ekipa iz minule sezone doživeti određene promene.

“Imam obavezu da sve igrače pozovem na razgovor. Da vidim da li žele da nastave saradnju, a na osnovu toga videćemo da li će biti nekih značajnijih izmena. Planiramo angažovanje mlađih igrača koji su bitno mesto imali u juniorskoj ligi. Obećavam da će svi košarkaši biti ispoštovani”.

Vaše ambicije ne zadovoljava šesto mesto Vršca ili položaj u sredini tabele KLS – a.

“Nikako, trudićemo se da oformimo još bolji sastav, da kvalitetno radimo, ali za dobar rezultat moraće da se poklopi puno toga”.

Kao trener iz Čačka Lučić ne može, a da ne kaže neku reč o košarci kraj Morave.

“Prvo pozdravljam dobar rezultat pionira čačanske Mladosti. Potom, veliki rezultat koji su postigli kadeti Borca, ali ne samo osvojeno zlato već i činjenicu da je nekoliko kadeta već našlo svoje mesto u prvom timu. Čačak 94 je izborio plasman u Prvu ‘B’ ligu, Železničar je završio kao petoplasirani tim što je takođe uspeh. I na kraju, krunu košarkaške sezone zaokružio je Borac. Opstao je u ABA ligi, ali i nekolicini igrača iz kadetskog tima pružio šansu u Superligi. Ćurčići su budućnost ne samo čačanske košarke”, smara trener Vršca Vladimir Lučić.

 PIŠE: Đurđe Mečanin

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

KK VršacVladimir Lučić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara