Komentari na vest

Zlatna ruka Real Madrida

b

brine

pre 12 meseci

A kkp ima " zlatne mišiće"
b

bgcz

pre 12 meseci

izvrćete celu priču. Ljulj je napravio jak faul na 15 razlike. Jel to zabranjeno? nije. Postoji kazna, obican ili nameran faul. Kraj svake priče. Ovom desnom, šuterskom, kojim je osvojio nekoliko evroliga, je napravio faul nad Panterom. Nisam siguran da je Panterova reakcija bila normalna. Nisam siguran ni da su Lesorove reakcije normalne. Real od prvog do poslednjeg koša u plejofu nije jahao obruč i udarao se u grudi. Moć i pamet su kad u fudbalu vodiš 3:0, neko ti ukliza i dobije žuti ili crveni karton a ti ostaneš miran, umesto da pokreneš tuču.
p

podesen

pre 12 meseci

Sve si tacno rekao samo treba u tom trenutku da se suzdrzis sto je tesko,jer ne ocekujes to na 75 sekundi do kraja.Jos ako su planirali incident pa to tek je tesko da sprecis.Mislim da je greska sto je Panter vodio loptu mada je Real bio u bonusu a Panter je siguran za bacanja.Trebao je Ekzum da vodi loptu on ne bi to uradio mada nisam sada ni za njega siguran da bi ostao miran.Lako je biti general posle bitke ali sami smo krivi.Sam pao sam se ubio .
G

Gostule

pre 12 meseci

Ljigavci iz Madrida, nezasluženo su izbacili Partizan! Prokleta vam titula bila, potpuno ne zasluzeno ste osvojili titulu prvaka!
J

Joksa1986

pre 12 meseci

Nezasluzeno mozes izgubiti utakmicu, nezasluzeno mozes nekad dobiti utakmicu ali osvojiti EL nezasluzeno nije moguce :) . Real je decko bio u regularnom dijelu sezone treci, nije bio 15 vec treci, sto znaci da je sa razlogom zavrsio u Top 8, sa razlogom na F4 i sa razlogom uz dve pobjede osvojio EL. Domaci igraci osvajaju titule,ponovo se to pokazalo. Stranci mogu donijeti jendu pobjedu alikad je tesko tu su domaci igraci, nepisano pravilo.
N

N1204

pre 12 meseci

Ljudi osvoje Euroligu bez dva igraca iz petorke(Dek i Jabusele igraju 25+min.)i rezervnog centra.Real ima ubedljivo najsiri(najkvalitetniji)roster i 3 velikana koji 15 god.diriguju evropskom kosarkom.Ne treba zaboraviti ni doprinos Cusa Matea koji se jeste kockao(izvukao zonu iz naftalina) i od vec vidjenog za smenu dosao do trona.
I

Istine radi...

pre 12 meseci

Svaka cast triu matoraca Reala.Vezenkov nije mogao sam,a glavni uzrok poraza Olyja je sto se Slukas ugasio u finalu kao Mirotic u Barsi
b

bgcz

pre 12 meseci

ne zaboravi rendolfa i kozera. Ništa mlađi nisu a sinoc su ubacili 15.
B

Bjorn89

pre 12 meseci

Ali na musinom lajvu,jedan od igraca koji se zahvaljuje Jabuseleu sto je okrenuo sezonu. Toliko o Spancima i moralu,al ako ima pravde sve ce se to vratiti.
J

Jaro

pre 12 meseci

Bravo Madrid, Bravo kraljevi, svetska sportska institucija..
P

Prolaznik1

pre 12 meseci

Kada bi svaki igrač koji napravi nesportski faul, koji je u granicama normalnog, bio suspendovan, bila bi gomila kažnjenih igrača. Tako da je ova kukumavka od texta potpuno pogrešna, jer nije se Ljulj ni sa kim tukao, niti pretio bilo kome pesnicom, pa mi nije jasno kqkvu pesnicu pominjete.
m

mare1414

pre 12 meseci

Navijao sam za Oly u finalu, a generalno ne volim nesto previse spanske klubove/ekipe, bilo u fudbalu, bilo u kosarci, ali ne mozete da ne postujete ovakve ikone evropske kosarke kakve su Ljulj, Caco i Rudi. Zbog toga mi uopste nije krivo sto su osvojili EL titulu. Real nije ista ekipa od one prve utakmice sa Partizanom u seriji do ovog finala, a razlog tome su upravo njegovi veterani. Caco i Ljulj u prve dve utakmice protiv Partizana su igrali ukupno po 15 minuta, a tek od trece trener pocinje da im daje ozbiljniju minutazu i loptu u ruke. Trebalo je dosta vremena Mateu da shvati da Musa (jos uvek) nije klasa i nije lider i da lopta nema sta da trazi u njegovim rukama u 90% poseda. Presedeo je Musa na klupi sve bitne momente i gledao kako Realovi matorci donose pobede. Naravno, sve to uz Tavaresa koji je najbolji kosarkas u EL. Treneru Cus Mateu takodje treba skinuti kapu, verujem da je radio pod ogromnim pritiskom. Imao je cudno sklepan roster, probleme sa povredama, suspenzijama, naspram sebe ekipe sa (na papiru) boljim trenerima i boljom formom, ali izdigao se iznad svega i upisao se u istoriju zlatnim slovima.