Komentari na vest

Zvanično nije, ali izvesno jeste: I Partizan Mozzart Bet i Crvena zvezda u Evroligi

L

LeoLajke

pre 11 meseci

Ovo je vest za Partizani jer oni neće u skorijoj budućnosti ništa da osvoje,pa im je validcart jedino rešenje.
A

A,

pre 11 meseci

Sto vi uopste i igrate Evroligu, kad se ne palite na top8, ili samo da bi bili redovni rekreaativci?
m

matoriekspert

pre 11 meseci

Zvezda ide kao "šampion" privatne KSL lige? Pogrešna odluka EL. Bolje da su pozvali London ili Pariz.
U

Uzas...

pre 11 meseci

Znaci stoka opet na mufte u EL..Strasno bre..
M

Milojko Arsenić

pre 11 meseci

Ako zvezda osvoji Aba ligu oboje će ići u Evroligu, a ako Partizan osvoji siguran sam da zvezda neće igrati Evroligu sledeće godine jer prosto više nema šta da ponudi, svake godine isto a videli smo da je i Evroligi dosta njih i da se čeka prvo slobodna prilika da ih se reše.
.

.....voleo bi ti

pre 11 meseci

da je tako,samo da ne bude obrnuto.
S

Srdjan88

pre 11 meseci

Ljudi dragi vi niste svesni da Zvezda i Partizan imaju budzet od 15-20 miliona evra i naravno da ce igrati Evroligu. Kakva crna Gran Kanarija, Turk Telekom i slicni, veciti sledece sezone napadaju F4. Para ima a dokle ce da ih bude samo Bog zna. Ucesce nije upitno i finale ABA je stvar prrstiza i titule a ne ucesca u EL. Prave se jos jace ekipe u oba tima. Pozdrav.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 11 meseci

Uh... El je elitno takmičenje. Ako hoćeš da budeš na košarkaškoj mapi Evrope, onda igraš EL. Na kraju kvalitetni igrači ti neće doći za manje. To je realnost. Tužna, ali tako je. Ako bi gledali po svemu što nije novac, a čelnike to slabo interesuje, onda bi i Zvezda i Partizan trebali da imaju A licencu. Mnogo pre nego Nemci na primer. Ili ne daj Bože Englezi i neki tamo Arapi. Ali realno govoreći, i znam da to nije popularno mišljenje, Kanarija je donela pametnu odluku za svoje poslovanje. EL je rupa bez dna. Takmičenje koje se apsolutno ne isplati. Pogotovo nama. Ovo što se radi nije normalno ni isplativo. Nešto slično što petro zemlje rade sa fudbalskim klubovima. Daju novac koji im se ne vraća zarad uticaja, mira u kući i osećaja da pripadaju eliti. Samo što mi nismo petro zemlja.
G

Gost33

pre 11 meseci

Ekonomski tigar > petro zemlje hHhahaha
P

Pera genije

pre 11 meseci

Nadam se da će ovo biti jedan od razloga da se finale ABA odigraju bez velikih tenzija i u sportskom duhu. Baš kao što je bilo i u oba EL duela. Neka pobedi bolji.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

samo da javim da su svi zaboravili turk telekom. grebuckaju da se uvuku kao 3 turski tim. Imaju para, ne bas da se rasipaju ali vise od albe i asvela.
p

podesen

pre 11 meseci

Nemaju sanse da udju.Valensija,KKP,Zvezda,Virtus.
.

....

pre 11 meseci

@podesen a što nemaju? Turci su glavni sponzor EL, sve može za pare.
D

DS1989

pre 11 meseci

Od Asvela nema sanse da imaju vise para a nasprem Zvezde i Partizana da poredis Turk Telekom to je kao da raspravljamo da li je Granada bolja od Rela i Barse ili da li je Norwich bolji od Manchestera i Liverpula. Turk Telekom u ovom trenutku nije bukvalno ni do kolena Zvezdi i Partizanu. Ni po budzetu, ni po trenutnom sastavu, ni po buducem sastavu, ni po gradu kao gradu, ni po dvoranama, ni po navijacima. Ne znam sta Turk Telekom ima sto nemaju veciti pa da oni upadnu pre...
Č

Ček stani

pre 11 meseci

Kako mogu logistički da isprate zahteve evrokupa a EL ne? Nije baš neka razlika. Isto putuješ, isti je tim jer ne moraš da kupuješ druge igrače. Jedino ima malo više tekmi. Ali opet nije tako frapantna razlika. Nešto mi ovde ne štima.
D

DS1989

pre 11 meseci

Aj sto si napisao to sto si napisao ali sto si pokupio brdo pluseva. Kazes zasto ne mogu da igraju sa istim timom? Pa ne mogu valjda znas tj vidim da ne znas ali EL da bi igrao moras da imas veci budzet od onog sto oni nude
G

Gost136

pre 11 meseci

@DS1989 Imaju skoro 9m budzet tako da su ok za EL, ali imaju deficit 1.5m/2m od EC tako da kad dodas vise putovanja, mozda neki bolji igrac plus itd., dobijes jos jedan minus, malo veci...ne isplati se, nisu veciti da daje i prasta drzava :) Mada realno ko zna sta je razlog ali nije ni bitno, njihovo pravo, svak za sebe zna najbolje.
Z

Zvezdaleee

pre 11 meseci

Zvezda osvaja Evroligu 2024 godine u Berlinu
G

Gost00000

pre 11 meseci

Zvezda i ko?Valensija
b

brt

pre 11 meseci

a zasto ste sigurni da ce partizan ili zvezda igrati,nista nije sigurno

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

Partizan i ko? Igrace Valensija umesto njih.
M

Mister one...GLAVNI

pre 11 meseci

Malo si se zaigrao!!! I to iz senke ti je lose...
v

voleo

pre 11 meseci

bi ti ali dodji juče.

fantomizopere1983@gmail.com

pre 11 meseci

Ne umesto vas nego umesto Gran Kanarije, na to sam mislio.