Ronen Ginzburg (©Star Sport)
Ronen Ginzburg (©Star Sport)

Umesto da vodi Prometej u prvenstvu, Ginzburg našao u izraelskom skloništu

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.10.23. | 22:15

Strateg ukrajinskog kluba ne može da napusti zemlju u jeku ratnog sukoba

Užasne vesti stižu tokom celog dana iz Izraela gde su palestinske snage ubile na stotine civila u krvavom piru čije bi posledice mogle da budu razarajuće.

Trener Prometeja Ronen Ginzburg našao se usred ratnih zbivanja u domovini, zbog čega nije mogao da vodi ukrajinski sastav u meču letonsko-estonske lige protiv estonskoe Keile (89:74).

Izabrane vesti

Javnost je interesovalo zbog čega Ginzburga nije bilo na klupi, pa se putem društvenih mreža javnosti obratio prvi čovek kluba Volodimir Dubinski.

"Dobio sam mnogo poruka u kojoj me ljudi pitaju zašto nema Nena na utakmici. Juče je sve bilo u redu, trener je otputovao u Izrael na venčanje svog sina i trebalo je da se priključi ekipi u ponedeljak u Turskoj. Međutim, saznali smo u međuvremenu da se u Izraelu dešavaju užasne stvari, da je palestinski Hamas raketama napao tu zemlju", poručio je Dubinski i dodao:

"Neno je bio u skrovištu i trenutno su svi putevi blokirani, a avio-saobraćaj je prekinut, čak je i internet konekcija problematična".

Dubinski je takođe poželeo da se ratna zbivanja u Izraelu završe što pre, sa uverenjem da će Ginzburg uskoro ponovo biti sa ekipom. Prometej narednu utakmicu igra u utorak od 19 časova kao gost Bešiktašu.


tagovi

Ronen GinzburgPrometejEvrokup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara