Slobodan Boškan (©MN Press)
Slobodan Boškan (©MN Press)

Boškan: Sa ovakvim stavom treba da igramo do kraja

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.04.23. | 10:51

Novosađani zadovoljni posle pobede u Subotici zahvaljujući kojoj su izborili majstoricu u polufinalnoj seriji

Položila je Vojvodina težak ispit u ponedeljak uveče u Subotici... Da nije - već bi bila na letnjem odmoru. Uspeli su Novosađani da se vrate u igru, dobiju Spartak na gostujućem terenu i ostanu u trci za sedmu uzastopnu titulu.

Shvatili su da ne smeju olako nikoga da dožive, jer je svaki tim protiv njih još motivisaniji. Daleko od toga da su posao u polufinalu završili, ali svakako malo lakše dišu nego što je to bio slučaj pred meč u Subotici.

Izabrane vesti

Majstorica će se igrati u četvrtak od 17 časova, a domaćin će biti Vojvodina u dvorani Spens.

"Čestitam ekipi iz Subotice na prvoj odigranoj utakmici, stvarno su momci igrali hrabro i pošteno su nas dobili 3:2", prevrteo je Žarko Ubiparip film nekoliko dana unazad. "Znali smo da nas ne čeka lak drugi meč, krenuli smo jako od početka. Mislim da je presudio taj prvi set, koji se igrao na razliku. Mi smo ga prelomili i tako dobili dodatnu energiju, koja nam je pomogla u naredna dva seta".

Iako se igralo u Subotici, ogromnu podršku sa tribina imala je Boškanova četa.

"Hvala svima koji su došli iz Novog Sada da nas podrže u Subotici. Pozivam sve ljubitelje odbojke da dođu u četvrtak da nas bodre i pomognu nam da prođemo u finale", poručio je Ubiparip.

Zadovoljstvo je posle pobede pokazao i David Mehić, koji je bio najefikasniji akter meča sa 15 poena.

"Želeo bih da se zahvalim publici koja je došla u velikom broju i napravila sjajnu atmosferu, dostojnu polufinala plej-ofa. Čestitao bih svojoj ekipi na odličnoj igri i pobedi. Odigrali smo u jednom dahu. Jedva čekam utakmicu u četvrtak", naglasio je Mehić.

Trener Novosađana Slobodan Boškan veruje da njegov tim ima recept za pobedu u odlučujućoj utakmici.

"Najvažnije mi je da smo pobedili. Čestitao bih igračima Spartaka na dobroj igri, a mojim igračima na još boljoj. Veoma mi je drago što smo pokazali karakter i veliku želju za pobedom. Važno mi je da svaku sledeću utakmicu odigramo na ovaj način. Nama je najbitnija ta majstorica u Novom Sadu u četvrtak. Poručio sam ekipi posle utakmice da samo sa ovakvom igrom i ovakvim stavom igramo do kraja", zaključio je Boškan.

Ko bude slavio u majstorici u finalu će izaći na megdan Partizanu, koji je u polufinalu već posle dva duela izbacio kragujevački Radnički.



tagovi

OK SpartakSlobodan BoškanOK VojvodinaŽarko UbiparipDavid Mehić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara