Branka Tica (©MN Press)
Branka Tica (©MN Press)

Branka Tica dala krila saigračici: Ivana Nedeljković sjajno obavlja posao, ima našu podršku

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.04.24. | 18:23

"Nije lako kada cele sezone sedite na klupi, pa onda uđete da igrate...", rekla je odbojkašica Jedinstva

U finalu Kupa odbojkašice Jedinstva su podigle pehar, ali su izgubile Unu Vajagić za nastavak sezone. Bilo je pitanje kako će uspeti da nadomeste izostanak igrača iz prve postave, ali jedna saigračica se pobrinula da nivo igre ne padne. Reč je o Ivani Nedeljković, koja se dobro uklopila i u poslednje vreme prikazuje sve bolje partije.

Upravo o njenom učinku je pričala posle plasmana u finale Branka Tica. Sigurno da će joj ove reči dati krila da i u odlučujućim duelima ima još više sigurnosti i samopouzdanja.

Izabrane vesti

"Želim da pohvalim svoju dijagonalu Ivanu Nedeljković. Nije lako kada cele sezone sedite na klupi, pa onda uđete da igrate... Meni ona na prijemu uliva sigurnost i želim da joj se zahvalim ovim putem. Želim da zna da ima našu podršku i da sjajno obavlja posao", rekla je Branka Tica.

Osvrnula se potom na uspešno završenu polufinalu seriju sa Crvenom zvezdom.

"Želim da čestitam svojoj ekipi na prolasku u finale plej-ofa. Ove sezone se borimo za treći trofej. Naporno smo radili, igramo utakmice na tri dana, sigurno da smo malo umorni. Želja je u polufinalu presudila, a i cele sezone kad smo mi u pitanju".

Veruje mlada igračica da će Pazovčanke podići nivo igre sad kada je najbitniji deo sezone.

"Naravno da možemo bolje... Smatram da imamo mnogo mesta za napredak. Postoje padove u igri, pa se mi šalimo u ekipi da moramo jedan set da poklonimo... Radićemo još na nekim stvarima do finala".

Protivnik u borbi za trofej još nije poznat - jer se večeras igra majstorica.

"Nemam neku želju. Smatram da su i Železničar i TENT veoma kvalitetne ekipe, svakako će biti teško. Ko god da je - mi moramo maksimalno da igramo", podvukla je Branka Tica.



tagovi

Branka TicaŽOK Jedinstvo Stara PazovaSuperliga Srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara