Komentari na vest

Brutalan faul, peterci i pobeda Crne Gore u Dubrovniku, Hrvatska ipak direktno među osam

P

Plavi10

pre 4 meseca

Suci odlicni, nista neregularno nije sudjeno, za tezi faul postoje propisi kao i za ponisten gol. A sto se to vama ne sviđa to je druga stvar. A znamo na koji način je Srbija osvojila zadnju medalju u rukometu i sta se sve dešavalo al dobro inace medalje nikad nebi vidjeli.
s

spirtius movens

pre 4 meseca

Kad je sudjenje bilo odlicno, zasto je komentator sa HTV-a stalno vikao i zalio se na iste sve do poslednja dva minuta, kad je i njemu postalo jasno da preteruje?
a

aaaa iiii

pre 4 meseca

A sta ces ti ovde?Inace lupetas,klasicno za rvate.
C

CL16

pre 4 meseca

vaterpolo i rukomet ne gledam zbog sudjenja! veceras po prvi put cini mi se, jos od onog meca Srbija-Crna Gora i kradje u BGu, slucajno odgledam zadnjih 5 i po minuta meca i opet se desava slicno, gotovo preslikano kao iz BGa! :) sportovi koje 100% mogu da odlucuju sudije, kao sto je to bilo veceras! gol za 12-11? :)
H

Haha

pre 4 meseca

Slicno je bilo na proslom Ep kod njih kad su u grupi na isti nacin pokrali Grcku, izbegli Spaniju i nastavili sa istim sudjenjem u polufinalu i finalu. Na Sp ni medju osam, sad ih opet samo sudije mogu dovesti do zlata.
I

Ivan OL 91

pre 4 meseca

Samo me zanima mišljenje trenera koji ima 0 poraza u karijeri, osim kada ga pokradu ,,suci", o poništenom golu za 12:11. Treba da ga je sramota da je ovo izgubio. 2 ipo minuta do kraja igrača više, on je 11:10 pretvorio u 11:12, pred njegovom publikom.
N

Naser Djiga

pre 4 meseca

I Konavle i Cilipi, Crnogorci kad zaskripi!
P

Prdoje

pre 4 meseca

Kako je Hr selektor Tucak mlatarao rukama na klupi, tako su studije svirale. Realno, CG je trebala pobedili 2 razlike. I onda očekuju da nekoga interesuje vaterpolo.
k

kakva stoka od sudija

pre 4 meseca

Najveca kradja u vaterpolu ikada vidjena...
k

kalkulacije

pre 4 meseca

Svi steluju i biraju.
a

auuu

pre 4 meseca

kakva kradja...cist go ponisten za12-11...ccc
s

spiritus movens

pre 4 meseca

I ono iskljucenje pri napadu Crne Gore i direktan peterac za Hrvatsku je sumnjivo, gde su Crnogorci poslednja 2 minuta igrali sa 5 u bazenu je sumnjivo. Da je obrnuto nikad ne bi svirali tako. Uprkos tome drze Crna Gora drzi egal i postizu regularan gol za 12-11 ali sudije iz njima znanih razloga ponistavaju pogodak Radovica, tako da se otislo na peterce, gde je opet Crna Gora pobedila ali dobila samo 2 boda. Ponasanje publike necivilizovano (zvizdanje himni Crne Gore, napad na navijace Crne Gore zbog toga sto su se preglasno radovali?!). Neverovatno koliko mrznje.