""
""

Češka zvezda iz Moto GP partera – Karel Abraham, glavom i “domestičijem”!

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.07.17. | 14:09

Za motociklistu Aspar Dukatija, domaći teren u Brnu je svetinja, baš kao i Andrea Doviciozo

Nije Čeh, Karel Abraham toliko lud da se nada pobedi u Brnu, ali svakako ne izbegava da odredi svog favorita. Razume se, njegov kec ide na “domestičijevu” stranu, odnosno na Andreu Dovicioza.
“Trenutno razmišljam o četiri imena. Vinjales je veliki talenat i mogao bi da pobedi. Tu je i Markez koji je mentalno mnogo ojačao, a Rosi je i pored godina koje vuče ipak Rosi. Ipak, meni je favorit Doviciozo, pa su mi stisnuti palčevi za njega”, rekao je Karel Abraham, motociklista koji trenutno zauzima 19. mesto u generalnom plasmanu sa ukupno 20 osvojenih bodova.
Novinari su posle priče o tipovanju na favorite za trku u Brnu, Abrahama pitali, da li je 2011. njegova najbolja sezona, i da li će ostati u Aspar Dukatiju?
“ Pa, da, ta godina je bila baš dobra. Sada je važno da sve radi veoma dobro i veoma sam srećan zbog toga što sam konačno ovde. Što se tiče ekipe, voleo bih da ostanem. Imam odlične odnose sa svima i rezultati idu uzlaznom putanjom. Srećan sam i zadovoljan u Aspar Dukatiju. Ipak, ne zavisi sve samo od mene. Razgovaraćemo do kraja sezone i videti”, zaključio je Karel Abraham.

Izabrane vesti

(Shutterstock)


tagovi

Andrea DoviciozoMark MarkezMoto gp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara