""
""

Da li ste čuli Markezov hit leta? I šampion se navukao na “Despasito”!

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.07.17. | 09:35

Ispod palme, Repsol Hondin as sanjaja o bratu Aleksu u njegovom timu uz hit po kome će se verovatno pamtiti ovo leto

Za Marka Markeza, letnji raspust je svetinja. Nema motora, nema Hondinih briga, nema ničega sem suncobrana i hladovine. Iz takve atmosphere, Markez se odvažio da preko duštvenih mreža počasti anvijače s ponekim odgovorom, i to u prvom licu.
Šta je radio Markez na odmoru?
“Odmaram na Majorci i uživam. Naučio sam “Despasito” napamet! Ma, apsolvirao sam na toj pesmi”, rekao je Repsol Hondin motociklista, čini se zaluđen akordima hita koga ovoga leta izvode Luis Fonsi i Dedi Janki

Izabrane vesti

 Ko bi bio najbolji timski kolega u Repsol Hondinoj postavi za Marka Markeza?
“Kada bih sam birao kolegu, onda bi to svakako bio moj brat Aleks. To bi bilo ispunjenje mog sna. Stoprocentno verujem da ću u toj nameri jednom i uspeti. Sve činim da mu pomognem, ali ne znam kako bi izgledalo kada bi vozio u nekoj drugoj ekipi. Ne znam kako bih ga podneo kao protivnika”, veoma je iskren Španac koji bi izgleda svog brata najradije držao podl ličnim nadzorom.

Navijači su ga pitali koje htrke najviše pamti?
“Najviše se pamte trke u kojima grešite. To je uvek dobro, jer onda zapamtite mesta na kojima ste pogrešili”, Markezov je odgovor na koji se po logici stvari očekivalo da kaže da najviše pamti pobede i titule… U njegovom slučaju, učenje na greškama je osnovna stvar.

(Foto: Shutterstock)


tagovi

Mark MarkezMoto gpRepsol Honda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara