""
""

Duvaće VR 46 tornado preko Saksenringa

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.06.17. | 14:37

Doktor je dao obećanje! Potrudiće se se da skine i nemački skalp da bi se navijačima isplatili tiketi uplaćeni s pozivom na broj "VR 46"...

Pa, razbio je maler, Repsol Hondu i Dukati na Asenu! Da li je red da se i na VN Nemačke, odnosno na stazi Saksenring pokažu vrline zbog kojih za Valentinom Rosijem luduje i staro i mlado? Naravno da jeste, bar sa italijanske tačke gledišta. Ali šta s onima koji ne vole Rosija? Španci će verovatno uplaćivati tikete s pozivom na broj “93”, a Italijani na “VR46”. Vala i trebaju da ga poslušaju žuti navijači s Apenina s obzirom na to što Doktor kaže!
“Veoma sam srećan jer je trka u Asenu bila neverovatna. Vraćanje na vrh i pobeda su veoma važne za mene, jer su emocije su u takvim situacijama uvek fantastične. To je važno i za samo prvenstvo”, rekao je Valentino Rosi i prešao na stvar.

Izabrane vesti

“Razmišljajući o sledećoj trci na Saksenringu, prosto ne znam šta da očekujem. Videli smo puno toga s jedne staze na drugu. Sve se može promeniti, tako da moramo da radimo na dobar način i da nađemo najbolje rešenje za predstojeću trku. Sviđa mi se nemački GP. To je neobično trkačko kolo koje je drugačije u odnosu na TT Asen. Biće neophodno da budemo konkurentan tim. Mi ćemo se potruditi”, zaključio je Rosi od koga se posle pobede u Holandiji očekuje još velikih dela.

(Foto: Movistar Jamaha, Moto GP/Press)


tagovi

VN NemačkeValentino RosiSaksenringMoto gpJamaha

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara