Milan Bomaštar (©Printscreen)
Milan Bomaštar (©Printscreen)

Đeronina srpska kolonija u Šartru: Stiže i Bomaštar

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.10.22. | 13:02

Nekadašnji golman Ademar Leona od juna u Francuskoj

Turbulentna godina za Milana Bomaštara, povremenog reprezentativca Srbije. Nekadašnji golman Metaloplastike letos je napustio Ademar Leon, prešao je u švedski Skovde, pošto je španski klub odlučio da raskine saradnju sa srpskim čuvarom mreže.

Bomaštar u švedskom timu ostaje do leta, a od naredne sezone novi klub srpskog golmana je Šartr, koji trenira Toni Đerona, prenosi Balkan-handball.com. Španac pravi srpsku koloniju u redovima ovog francuskog kluba.

Izabrane vesti

Selektor Orlova već u svojim redovima ima srpske reprezentativce Vanju Ilića i Iliju Abutovića, kao i Aleksu Kolakovića koji je na širem spisku Đerone za reprezentativne akcije. Ilić je starosedelac u Šartru, dok su proteklog leta stigli defanzivni specijalista Abutović i srednji bek Kolaković.

18.45: (3,60) Dinamo Bukurešt (8,50) PSŽ (1,40)

Bomaštar je izgubio mesto u taboru Orlova. Neprikosnoven na golu su Dejan Milosavljev i Vladimir Cupara. Bivši golman Metaloplastike je u januaru bio drugi golman Orlova, pošto Milosavljeva nije bilo na Evropskom prvenstvu u Segedinu zbog korona virusa.

Šartra očekuje borba za opstanak u francuskoj ligi. Posle šest kola, Đeroninin tim je na 14. mestu od 16 klubova, sa dva trijumfa i četiri poraza.

---------------

Odbrojavanje je počelo, još 6 dana je ostalo do kraja nagradne igre Mozzarta. Pogodi najveću dnevnu kvotu i osvoji let iz snova za Katar, gledaj meč Brazil - Srbija na Svetskom prvenstvu.

---------------


tagovi

Milan BomaštarEP rukometToni Đerona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara