""
""

F1 BET INFO: Luis brani sigurica kvotu na Silverstounu!

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.07.17. | 10:28

Hamilton će na kućnom pragu pokušati MOZZART kvotom 1,45 pokušati da odžepari Fetela čiji najviši stepenik podijuma vredi kladilačkog koeficijenta 5,00

Zalomimo kladilačka krila i obrušimo se na stazu Silvertoun! Glavni udar na živce zbog VN Britanije odigraće se danas u 14.00. Nišanske koordinate su nam „kec“ i MOZZART igra „1-3“.

Izabrane vesti

Uglavljivanja i glupiranja posle ovih redova nema! Mercedes AMG Petronas nosi zgodnog „keca“ i kvotu 1,45 na Luisa Hamiltona. Ako uopšete ima smisla opravdavati ovakvo tipovanje, recimo da je Luis na britanskoj, a njemu domaćoj stazi zauzeo pol-poziciju i da je vrlo realan njegov pobednički ples na današnjoj trci. Za igru „1-3“ imamo dva velika kandidata u vidu Ferarijevih vozača Kimija Rajkonena i Sebastijana Fetela koji usput budi rečeno na stazu izlaze i sa novom evolucijom Skuderijinog motora koja je pojačana za 10 do 15 konjskih snaga u odnosu na prethodnu trku. Kimijev podijum u MOZZARTOVOM svetu klađenja danas vredi kvote 1,50, a Fetelovo drugo ili treće mesto nosi 1,27 koeficijent, dok je pobeda vrednovana sa čistom 5,00.

JEDAN KLIK TE DELI OD KVOTA ZA VN BRITANIJE

Uz njih, tu se i Maks Verstapen koji se popeo na četvrtu startnu poziciju koja je po brzini na treningu pripadala Valteriju Botasu! Zašto Maks, a ne Valteri? E, pa Botas je poput Hamiltona na prošloj trci zbog zamene transmisije dobio penalizaciju od pet mesta pomeranja u gridu, pa će zato startovati deveti. Iz tog razloga, Botasovo iznenađenje i plasman na podijum vredi kvote 2,25. Izvesniji, Maks Verstapen sa četvrte startne pozicije nosi MOZZART kvotu 2,50. Koga zanima konstantno dobri Danijel Rikardo, on staruje sa začelja karavana. Imao je problem s bolidom na kvalifikacijama, tako da ćemo taj tip precrtati bez mogućnosti da promenimo mišljenje do starta trke.

VERUJEŠ LI U SIGURICU NA LUISA HAMILTONA?

Kada je reč o konfiguraciji same piste, mora se znati da prva startna krivina ne mora da donese ništa spektakularno. Koncentrisano prelamanje pozicija sa starta moguće je na prvom pravcu, pa zatim u trećoj krivini ispred koje se ulazi u prvu od dve DRS zone detekcije. Pošto se Silverstoun vozi 52 kruga i ima više jako oštrih skretanja, očekivano je da će najbolje proći timovi koji budu imali najjače motore i najsurovije kočnice. Zbog toga su Mercedes AMG Petronas i Ferari s jakom aerodinamičkom konstrukcijom i jakim motorima apsolutni favoriti za osvajanje podijuma staze duge 5, 89 kilometara.

Prikazane kvote su bile aktuelne u trenutku objavljivanja rubrike i podložne su promenama

POBEDNICI VN BRITANIJE

2016. Luis Hamilton (Mercedes AMG Petronas)
2015. Luis Hamilton (Mercedes AMG Petronas)
2014. Luis Hamilton (Mercedes AMG Petronas)
2013. Niko Rozberg (Mercedes AMG Petronas)
2012. Mark Veber (Red Bul)

GENERALNI PLASMAN

1. Sebastian Fetel (Ferari) 171
2.Luis Hamilton (Mercedes) 151
3.Valteri Botas (Mercedes) 136
4. Danijel Rikardo (Red Bul) 107
5.Kimi Rajkonen (Ferari) 83
6.Serhio Perez (Fors Indija) 50
7.Maks Verstapen ( Red Bul) 45
8.Estaban Okon (Fors Indija) 39
9. Karlos Sajnc (Toro Roso) 29
10.Filipe Masa (Vilijams) 22

PLASMAN KONSTRUKTORA

1.Mercedes AMG Petronas 287
2.Skuderija Ferari 254
3.Red Bul 152
4.Fors Indija 89
5. Vilijams Mercedes 40

(Foto: Action Images)


tagovi

Valteri Botassportsko klađenjeSebastijan FetelMaks VerstapenLuis HamiltonKimi RajkonenFormula 1Danijel Rikardobet infobet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara