Komentari na vest

Fenomenalni srpski klinci srušili strašne Farane, sad juriš na medalju

a

all grobar

pre 11 meseci

Bravo momci! Ovaj uspeh daje nadu u bolje sutra naseg rukometa. Ima li negde prenos?
G

Gost13

pre 11 meseci

Možeš na YouTube-u na EHF-om kanalu da gledaš sve live.
P

Pjer

pre 11 meseci

Ne EHF, nego IHF kanalu na youtube
d

djolo

pre 11 meseci

Nemacka Danska ne..protivnik je Island.Greska u tekstu
G

Gost999

pre 11 meseci

Pa kako bez Partizamovog igraca kog jedinog hvalite? Zar je moguce bez njega da se pobedi? Klincu zelim brz oporavak a vama da ne budete toliko navijacki obojeni. I bravo klinci, cestitam na pobedi!
g

geni su čudo

pre 11 meseci

biće vremena da se o njemu piše, za sada samo nekoliko zabavnih informacija o Luki Krivokapiću: a) kao i svi veliki sportiski i on je iz Sente - Mijatov, Nemeš, Đere Laslo, ..... b) legendarni kapiten Jugoslavije u rukometu Radivoj "Škemba" Krivokalić je rođeni brat Lukinog dede; c) Milorad Krivokapić, bivši reprezentativac Srbije i Mađarske je rođeni Lukin stric; d) Marko Krivokapić, do pre mesec dana trener PIK Segeda, reprezentativac svih naših zemalja je otac Luke Krivokapića. Geni su čudo
1

123456789##

pre 11 meseci

Sad sve ove klince prebaciti u A repzentaciju i raditi sa njima i bice uspeha. Đirona sigurno zna sta treba uraditi sad 💪💪💪
G

Gatsby

pre 11 meseci

NApsiah danas, da je dobro što smo autsajderi, i da je dobro što smo izgubili od Islanda, a i što su se Farani ispucali protiv drugih favorita. Ove dve ekipe su sličnog kvaliteta, i presudile su nijanse. Sjajan uspeh našeh rukometa, i nadam se da možemo od ove generacije očekivati mnogo. Naročito što nam i nedostaje Stefan Dodić, jedan od najvećih talenata u svetu. Posebno bravo, za Mateju Dodića, evo u Vranju smo u kafiću gledali prenos na youtube ,30-ak ljudi je strastveno navijalo
а

абвгдђ

pre 11 meseci

Не разумем овог нашег тренера Теодоровића. Нисам неки стручњак за рукомет, радо волим да погледам јер је прави мушки спорт али ово данас у другом полувремену би запало свакоме за очи. На идентичан начин смо примили 7 голова сва преко њихове десне стране и не верујем да тренер то не примећује, да ништа не мења. Срећом што нам је голман данас био одличан па фарани нису преокрнули у другом полувремену где смо у нападу на индивидуални квалитет одржавали предност..
G

Gatsby

pre 11 meseci

I meni je ovo mnogo bolo oči, ali je u pitanju taktika. Faranima je mnogo kvalitetnije leva stana ekipe, i gledali su da tu neutrališu, i skupili su se na tu stranu, svesno provocirajući ovog desnog beka, koji i šutira desnom rukom. Generalno dao je golove, ali je imao promašaje i dosta izgubljenih lopti. Kad smo kod trenera, malo je zakasnio sa tajm-autom u drugom, nije na vreme isekao seriju Farana. Ipak, pobedili smo ekipu koja je bila favorit , generacija je sjajna i dobro se vodi. Igramo konačno brže i više preko krila. Nemojmo sad da se okomimo na trenera ili na pojedine igrače, koji su pravili greške. Sve su to super momci, vidi se da se bore, i trebamo ih podržati
N

Neba8ra

pre 11 meseci

Ne razumem se ni ja mnogo u rukomet, ali je selektor napravio neverovatan uspeh plasmanom u polufinale SP. Kakav god da je ja ne mogu da napišem da ga ne razumem, da mi nije jasno kako ne vidi da nam daju golove ovako ili onako, ili da napisem da ja nešto vidim i znam bolje od njega. Majstor je u polufinalu SP sa Srbijom, a ti , kako sam napisa, a ni ja takodje, se ne razumemo bas mnogo u rukomet. Zato samo bravo treneru, kapa dole i čestitke njemu i momcima.
c

cazorla

pre 11 meseci

Svaka cast momci ! Odavno nisam gledao rukomet ali sve oko ove ekipe mi je zanimljivo,nema dodica(razumijem) momak je tu kad treba ali nema cenica i rekoh moram ovo da ispratim ,nasi idu da igraju za spaniju,leskovacki spanjolac e pa zbog njega mi je jos jaci vas rezultat,dace Bog da odete do kraja to vam i zelim!!!
B

Berberin

pre 11 meseci

Veliki uspeh, bravo deco! Neverovatno koliko ova generacija nema srece, na proslom EP bez Zecevica, sada bez Dodica, Tasica, Stamenkovica, pa opet povreda Zecevica. Sve ovo jos vise daje na znacaju rezultatima ovih momaka.

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

I danas se Zecevic povredi u 12 minut koleno ne znam koliko je ozbiljno
B

Belgrano

pre 11 meseci

Bravo za korisnika Delija_87 koji je bio apsolutno ubedjen da ih dobijamo. I naravno bravo decaci, veliki uspeh!
D

DELIJE87

pre 11 meseci

Brate moj dobri nije fora u tome ko te napada vec koju svetinju branis ! <3 IDEMO DO ZLATA !
A

Atlantik1996

pre 11 meseci

Bravo, bravo, cestitke momcima! Samo hrabro i koncentrisano, pobeda ne moze izmaci! P.S. Ja sam video da je protivnik u polufinalu bolji iz duela Island - Portugal (a ne Nemacka - Danska, kako ste napisali)?
R

Realno85

pre 11 meseci

Bravo deco. Uspeh jos veci ako se zna da jedan od najtalentovanijih mladih igraca u svetu Dodic nije mogao da pomogne drugarima zbog povrede.
С

Србија

pre 11 meseci

Свака част момци. Светла будућност за српски рукомет. Кос је играчина, већ стасао за први тим. Ајмо по медаљу.
V

Vojvodina jedna jedina

pre 11 meseci

I to bez sjajnog Zecevica koji je uz Kosa i Rogana najbolji igrac. Inace ovaj lazni strucnjak Teodorovic veze nema,zalutao naravno.Krila isto fantasticna.
s

slučajni prolaznik

pre 11 meseci

Fantastičan uspeh jedne kvalitetne ekipe,dobro selektirane i vođene sa klupe.Ali,jasno mi je koliko se razumeš u rukomet kad je tebi Zečević "fantastičan" igrač-rupa u odbrani koji samo u našoj kupus ligi može u istoj da statira i ispod prosečan napadač.Jedino što mu moram priznati je srčanost,ostalo sve daleko od ozbiljnog rukometa.Da nije u Partizanu,o reprezentaciji ovoj,a naročito seniorskoj bi mogao da sanja!!!Svim momcima i stručnom štabu veliko BRAVO i srećno u polufinalu!
V

Vojvodina jedna jedina

pre 11 meseci

@slucajni prolaznik Eto ne razmem se ali se uzme ova utakmica protiv Farana i vidi se da je igrac sa brojem 14,Antonijevic od kad je usao u igru da zameni Zecevica,nije apolutno nista uradio.Cim je uveo Sijana u 50 minutu,odmah mnogo bolje.Nedostajao je Zecevic dosta,za ovu generaciju i ovaj nivo rukometa vrlo dobar.Ne igra dobro odbranu?Ajde kad ti kazes.
D

DELIJE87

pre 11 meseci

NAPRED NASI DO ZLATA ! VOLIM TE SRBIJO ! <3 Samo da se javim i da pozdravim velikog poznavaoca stanja rukometa na farskom ostrvu BELGRANA koji mi lupa minuse kad kazem da ce ovo biti laksi trening na nas uz kvotu 5 i pise mi kako veze nemam i nisam pogledao ni jednu utakmicu vele sile Farskih ostrva koja kako kaze moze da pobedi u ligi sampiona koga hoce : D E moj direktore nemoj vise da si mi udario repli na komentar i da se blamiras stari poznavaoce rukometne velesile "FARSE ostrva" : D
P

Pera23

pre 11 meseci

Ti ako si 87 godiste imas ozbiljan problem u zivotu.
k

kp junior

pre 11 meseci

belgrano samo mlati koja farska ostrva Srbija je 90 % u finalu posto ide na pobednika island portugal a portugal je lagano izgubio od farskih ostrva tako da medalja je tu
M

MilePFK

pre 11 meseci

Ajoj ko se sve ovde tumara. Izadji malo na sunce, prosetaj, mozda dodjes sebi.
B

Belgrano

pre 11 meseci

Haha pomenuo sam te cak u komentaru, samo smanji malo lazi, jer bukvalno nigde nisam napisao da bi pobedili svaki tim iz LS ali ajde. Uzivaj.
D

DELIJE87

pre 11 meseci

Samo da se javim i da pozdravim velikog poznavaoca stanja rukometa na farskom ostrvu BELGRANA koji mi lupa minuse kad kazem da ce ovo biti laksi trening na nas uz kvotu 5 i pise mi kako veze nemam i nisam pogledao ni jednu utakmicu vele sile Farskih ostrva koja kako kaze moze da pobedi u ligi sampiona koga hoce : D E moj direktore nemoj vise da si mi udario repli na komentar i da se blamiras stari poznavaoce rukometne velesile "FARSE ostrva" : D NAPRED NASI DO ZLATA ! VOLIM TE SRBIJO ! <3
b

bravo

pre 11 meseci

Bravo dečaci!!