""
""

Flavio Briatore: Šta Fernando? Zamislite da Leo Mesi nema klub!

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.07.17. | 10:55

Najbliži saradnik španskog oktanskog majstora tvrdi da transfer velikog sportiste nije isključen. Situaciju će prelomiti na letnjoj pauzi

U fudbalu imate šta da birate… Primera, Bundesliga, Premijer liga, Serija A, naravno pod uslovom da ste Leo Mesi, ili neka slična zverka travnatog terena! U Formuli 1 ne može tako. Ovo takmičenje je za majstore asfalta ono što bi sve ove lige bile zajedno. Flavio Briatore, čovek od najvećeg poverenja u menadžmentu Fernanda Alonsa zato ne okleva kada kaže da su na pogrešnom putu samo oni koji se brinu za sudbinu Španca u svetlu transfer opcija kada sa Meklarenom već ne ide.
“Fernando vam je pomalo kao Mesi, jer i dalje je najbolji. Zamislite sada da Mesi ostane bez kluba? Nažalost, u Formuli 1 samo jedan ili dva tima odnose pobede. Znam, u moje vreme su bila tri ili četiri… I Fernando Alonso je bio u mom timu. Napravili smo razliku s njim, osvojili titulu. Ne smemo da zaboravimo da je Reno do titule došao samo zbog Fernandve sigurne ruke“, rekao je Brijatore za GP Gazetu i nije pogrešio. Alonso je vozač koji od solidnog pravi dobro, a od lošeg podnošljivo. Šta činiti sa ove godine očajnom Meklaren Hondom?

Izabrane vesti

“Vi jednostavno ne želite da pređete u tim u kom nemate šansu da pobedite. Vozač mora da bude u ekipi gde ima mogućnost da se bori za podijum. Verujem da menadžment Meklarena radi vredno. Sve će biti jasnije ako Voking nađe način da on bude konkurentan… Fernando se oseća dobro u Meklarenu. Ekipa je radila veoma vredno sa nama na Indiju. Mi i to cenimo. Videćemo u narednih nekoliko meseci, pre letnje pauze bi nešto trebalo da se desi“, rekao Flavio Briatore objasnivši zbog čega Alonsa treba smatrati Leom Mesijem najbržeg sporta.

(Foto: Action Images)


tagovi

Fernando AlonsoFlavio BijatoreFormula 1Lionel Mesi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara