Komentari na vest

Grčki streljački vod držao čas, Srbija kasno proigrala: Mandić i Rašović jedini imali rešenja u napadu

D

Delegat

pre oko 1 godinu

Uništavanje Partizana dolazi na naplatu. Godinama je reprezentacija živela od rada u Partizanu i igrača iz njegove škole. Niko to godinama nije hteo da prizna još manje da podrži, sada se čudimo šta nam se dešava u najtrofejnijem sportu. Za nekoliko godina ćemo biti srećni kad odemo na bilo koje takmičenje.
G

Gostimirko

pre oko 1 godinu

Zahvali se na tome samim partizanovcima Šoštaru i kompaniji. Oni su uništili VK Partizan.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Ocigledno je da Srbija u vaterpolu nije vise jaka kao pre to se najbolje vidi po rezultatima na poslednjih nekoliko prvenstva.Na to se nadovezuje i ovaj poraz od Grcke.
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Jedina istina jeste da je uništavanje Partizana u mnogim selekcijama ne samo vaterpolu dovelo do ove situacije i da tamo gde smo decenija bili najjači a to je timski sport polako postajemo suvi prosek.
G

Gostimirko

pre oko 1 godinu

Pa ko je unistio Partizan?? Pa sami partizanovci. Šoštar i ostala bratija. Ja sam navijač Partizana i jasno mi je šta se desilo i ko je kriv za propast Partizana.

Mr 007

pre oko 1 godinu

Svaka cast prethodnim generacijama vaterpolista,dominirali smo dve decenije. Ne mogu verovati da je ova generacija toliko losa,da smo postali prosecna ekipa u najboljem slucaju.
V

Vaterpolo

pre oko 1 godinu

Sve je bilo rijeseno vec na poluvremenu Grci su vodili pet razlike.Lako primamo golove Grke nismo lako dobili ni u finalu oi sa najjacim sastavom vidjecemo bice dosta takmicenja da vidimo koliko mogu ali je problem ono sto se vidjelo i na ep da trenutno ima dosta ekipa koje mogu da nas dobiju to smo vidjeli kada su nas Francuzi izbacili na ep.Danas opet prve dvije cetvrtine bas lose protiv ekipa kao sto su Grci da ne govorim o ostalima iz vrha to se ne prasta.Imace momci dosta posla ali ima dosta takmicenja da se stvari poprave ali ima dosta opasnih ekipa i kada nasi konacno shvate da iako su olimpijski sampioni trenutno igrom sigurno nisu medju pet na svijetu i potrebno je mnogo zelje i ozbiljnije ulazenje u utakmicuIma dosta jakih rivala Madjari Spanci Hrvati Crnogorci Grci italijani francuzi amerikanci cak i Japan kod kuce na sp moze biti nezgodan Rusija kada se vrati sa Merkulovom i ostalima nije nista slabija od nas.
G

Gostimirko

pre oko 1 godinu

Druze ovo im je 8 takmičenje, ni u jednom nisu prošli ni 1/4 finale. Nakon Rija pokušali su sa 2 takmičenja, plus Svetske Lige bez onih najboljih i debakl doživjeli, onda smo na EP 2018.i OI u Tokiju opet igrali sa najjačim i uzeli 2 zlata. 2022.debakl na EP, debakl na SP, debakl Svetska Liga. OVA GENERACIJA NIKADA (bez one sedmorke) NIJE PROŠLA DALJE OD 1/4 FINALA. Što je najgore, oni uopste nisu mladi, neku u zrelim igračkim godinama od 26 do 29 godina. NEMAJU KVALITET I TO JE TO. Nema se šta videti, videlo se odavno to.
G

Gostimirko

pre oko 1 godinu

Vaterpolo u Srbiji ne postoji. NAJNETALENTOVANIJA SRBIJA U ISTORIJI. Kraj priče!!!!
I

Ivan OL 91

pre oko 1 godinu

Nije problem konačan rezultat, koliko činjenica da su sudije bile poprilično raspoložene prema Srbiji, a opet ubjedljiv poraz ( mislim ubjedljiv po igri, nijednom se nije dovodila pobjeda Grčke u pitanje). Ali kada se pogledaju sastavi, ogromna razlika u klasi na strani Grčke. Strahinja Rašović nije nivo Kakarisa, Agropulosa, Genidunijasa, Vlahopulosa...