""
""

Hamiltona proganja jedna misao: Ferari je verovatno favorit!

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.03.17. | 09:37

Britanac je konačno svesan činjenice da se ove sezone verovatno neće lagodno osećati u borbi sa Skuderijinim vozačima

Naše slutnje, ili prognoze po pitanju ovogodišnjih uloga timova u najbržem cirkusu, čak početka sezona trka pokazuju se kao ispravne. Ferari je počeo da pokazuje jednake ili kao juče bolje rezultate od Mercedes AMG Petronasa. Sve to ne bi bilo ni naročito čudno da se Dajmler na neki način nije posrednim putem istakao na Katalunji. Vilijams je bio odličan, a Skuderija svakako dovoljno bolja od Nemaca da bi Luis Hamilton bio zabrinut.
“Ferari je verovatno favorit! Ne mogu da ne kažem, niti možemo poreći da završavaju odličan posao”, rekao je Luis Hamilton svestan da se sigurno neće osećati komotno u ovogodišnjoj šampionskoj trci.

Izabrane vesti

Čudo iz Maranela – sprema se revolucionarna inovacija

Inače, od našeg poslednjeg F1 raporta na testu u Španiji se ništa bitno nije pomeralo po pitanju odnosa snaga Mercedesa i Ferrija. Filipe Masa je i dalje vlasnik najbržeg kruga sa 1.19,726 minuta, a prate ga Danijel Rikardo u Red Bulu i Sebastijan Fetel sa Ferarijem. Četvrto i peto mesto pripadaju Luisu Hamiltonu i Valteriju Botasu koji je prekoračio magičnu granicu od 1, 19 minuta zakašnjenja za Filipe Masom. Interesantno, Britanac je tik iznad te za šampionske pojmove opasne granice.

Masa i Vilijams na krovu – Meklaren u kanalu!

Za danas je zakazana druga sesija testova na stazi u Barseloni koji traju ukupno četiri dana. Po poslednjim vestima, tokom noći se ozbiljno radilo, naročito u taboru Mercedes AMG Petrnasa, pa bi današnji duel između ove ekipe i Skuderija Ferarija mogao da bude interesantan. Izgleda da šampionska sujeta radi svoje i pre početka sezone. Zato će današnja bitka sa štopericom verovatno biti neizvesna.

(Foto: Action Images)


tagovi

VilijamsValteri BotasSebastijan FetelRed BulMercedes AMG PetronasLuis HamiltonFormula 1Filipe MasaFerariDanijel Rikardo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara